Patxaran “Etxeko”

13,75 IVA inclos

Patxaran “Etxeco” és el resultat de la maceració d’aranyons amb alcohol. Les nostres aranyons procedeixen en la seva major part de plantacions Navarreses controlades directament pel Consell Regulador de Patxaran Navarro. L’alcohol prové de les melasses de remolatxa de la millor qualitat.

Esgotat

SKU: li0028 Categories: , ,

Descripció

Patxaran Etxeco és el resultat de la maceració d’aranyons amb alcohol. Les nostres aranyons procedeixen en la seva major part de plantacions Navarreses controlades directament pel Consell Regulador de Patxaran Navarro. L’alcohol prové de les melasses de remolatxa de la millor qualitat.

A partir de la maceració, que s’allargarà aproximadament 2 mesos depenent de l’evolució de l’fruit blavós amb l’alcohol tant en color com en tast, s’afegeix el sucre i l’anís.

La barreja resultant es filtra fins a 5 vegades per separar impureses i obtenir una barreja homogènia a el gust de consumidor.

Aquest pacharan s’elabora sumant els components en la base de la recepta tradicional de la Família Belasco.

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA
25º

TAST

COLOR: Presenta un color vermell intens amb lleugers tons teules. Brillantor i limpidesa característic de begudes joves.

NAS: El primer aroma que s’aprecia és a fruita, ressaltant també amb facilitat els matisos anisats.

BOCA: Presenta l’gust de aranyó característic d’aquest producte i la dolçor de l’licor queda esmorteït per l’acidesa i l’amargor que li cedeix la fruita.

Informació addicional

Pes 1 kg

Marca

Etxeko

Va ser a finals de la dècada de 1980 quan vam decidir donar un impuls a la nostra activitat vitivinícola, amb la il·lusió de convertir-nos en un referent en l'elaboració de vins de qualitat. Aquesta il·lusió va començar a prendre forma amb l'adquisició de Cellers Marco Real, celler situat a Olite, antiga capital de l'vell Regne de Navarra i actual capital de el Vi de Navarra. Des d'aquesta data, el projecte s'ha anat ampliant amb la construcció de nous cellers i l'entrada en noves Denominacions d'Origen. Així, en els darrers anys hem desenvolupat nous projectes, Senyoriu de Andión a Navarra, Vinyes d'Villaester a Toro, Vinya de l'Sopié a Roda i Domus Dei a Rioja que se situen en els nivells de qualitat més alts en les seves respectives denominacions d'origen. La vocació per descobrir nous orígens i aprofundir en la cultura de el vi ens ha portat a l'Argentina, on el nostre celler Belasco de Baquedano ja és una realitat a Mendoza. Aquest nou i apassionant projecte va començar amb l'adquisició de vinyes extraordinaris de Malbec que van ser plantats al començament de segle passat i ens van a assegurar uns vins excepcionals.