eshop@elmasove.com
937 270 967

Sobre nosaltres

EL MASOVE és una empresa dedicada a l’servei a domicili de productes alimentaris tradicionals de la dieta mediterrània i altres productes de consum.

Amb un producte de qualitat de marca pròpia, EL MASOVE està especialitzat en vins, olis i licors de tot tipus, alhora que complementa la seva oferta amb queviures i productes de consum variats per fer més eficient i complet el servei.

Amb seu a Sabadell, l’empresa EL MASOVE homogeneïtza el passat tradicional de l’empresa amb la tecnologia de present per arribar al màxim nombre de consumidors i donar un servei més còmode i de qualitat a tots aquells que han confiat en nosaltres i per a tots aquells recentment arribats que trobaran a eL MASOVE la serietat i la qualitat d’una empresa que, per sobre de tot, valora la proximitat amb el client i la satisfacció de les seves necessitats.

EL MASOVE, li fa la vida una mica més fàcil.

D’ON VE “EL MASOVE”?

Una tradició centenària…

1ª GENERACIÓ, el Besavi

En 1910 el poble d’Ullastrell es sustentava de l’agricultura i la figura del “corredor de vi” era clau per fer arribar el producte de la vinya a tot Catalunya. El nostre besavi va ser el primer que es va dedicar a l’ofici, recorrent els pobles i ciutats més properes per oferir el vi que elaboraven els pagesos d’Ullastrell. Llavors cada masia i família de la vila produïa individualment el seu vi i el guardava en botes i tines. Gràcies a aquesta activitat, el besavi va aconseguir conèixer molta gent i es va fer una cartera important de clients.

2a GENERACIÓ, l’Avi

L’avi va començar a comprar les collites als camperols per centralitzar tota la venda de vi i satisfer la demanda. El resultat va ser una gestió més versàtil i una millora en la qualitat del producte, bàsicament per tres raons: el vi s’elaborava de forma més precisa, es van estandarditzar els cupatges en partides i es va facilitar la comercialització de les variades i petites produccions els camperols. Amb un celler en els baixos de casa i amb un camió que carregava una gran bota de fusta és des d’on l’avi portava tot el volum de l’negoci.

A causa de el creixement de la demanda, el magatzem es va fer petit. En aquell moment l’avi decideix amb els fills obrir a Sabadell un nou magatzem, més gran i més a prop dels consumidors.

3a GENERACIÓ, el Pare i l’Oncle

El principal producte seguia sent el vi, però hi va haver alguns canvis que els van fer plantejar més seriosament la comercialització de l’oli.
El pare i l’oncle van realitzar diversos canvis que van resultar decisius per a la consolidació de l’negoci. Es van distribuir el treball a causa de l’important augment tant de producció com de distribució de el vi. A més, els hàbits dels consumidors canviaven: la Coca-Cola i els refrescos es popularitzaven i la cervesa es consumia amb més quantitat en detriment de el vi.

Al voltant dels 60, la societat espanyola va ser seduïda per les noves tècniques de màrqueting dels EUA i semblava que tot el que venia de fora era millor.

Així doncs, els dos germans van decidir mecanitzar la producció, controlar els detalls, millorar la qualitat i fomentar altres productes com l’oli. També va ser el moment en què es va expandir la distribució aplicant el “servei a domicili”

El pla era massa ambiciós per ser un negoci centralitzat i el pare va decidir ocupar-se de distribució obrint un altre local, a la Sagrera (Barcelona). El negoci va continuar progressant amb el servei a particulars, que contrarestava la caiguda del consum. L’oncle, que distribuïa a l’engròs, es va encarregar de proveir els productes amb nous formats, i de potenciar l’oli com a nou valor aprofitant l’augment en el consum del producte. Va introduir nous envasos més lleugers per al vi que eren més còmodes de transportar i d’utilitzar pels clients. Finalment, es va mecanitzar el celler i es va fer càrrec del control de qualitat en la producció a Sabadell.

4a GENERACIÓ, El Masove

És en el present que vam decidir buscar una marca que identifiqui els nostres productes i serveis. En memòria de la nostra àvia, que vivia a Casa Masove de Sant Joan de Samora (Barcelona), adoptem aquest motiu com a marca legalitzada.

També la denominació té la seva història. En els primers escrits, el nom apareix sense accent i sense la “r” final, potser perquè es remunta a una època anterior a les normes de Pompeu Fabra. Per tant ens mantenim fidels als principis de la història familiar.

Finalment, allotjats a Sabadell per ampliar el canal de distribució a domicili, ara ja no només servim oli i vi als particulars, sinó que els nostres productes s’han anat diversificant en funció de la demanda.

Els avenços científics demostren les bones propietats de el vi i l’oli convertint-se en aliments apreciats pels seus beneficis en la salut i per ser un pilar fonamental de la dieta mediterrània.

Nosaltres també seguim avançant, i les exigències de la societat moderna ens demanen noves formes de posar-nos en contacte amb els clients. Estem en constant adaptació als nous costums i hàbits de consum, alhora que donem un tracte personal i humà.

Fem ús de les noves tecnologies però per sobre de tot, els que treballem a EL MASOVE ens agrada el tracte personal amb els nostres clients.