Etxeko

No s'ha trobat cap producte que coincideixi amb la selecció.

Va ser a finals de la dècada de 1980 quan vam decidir donar un impuls a la nostra activitat vitivinícola, amb la il·lusió de convertir-nos en un referent en l’elaboració de vins de qualitat. Aquesta il·lusió va començar a prendre forma amb l’adquisició de Cellers Marco Real, celler situat a Olite, antiga capital de l’vell Regne de Navarra i actual capital de el Vi de Navarra.

Des d’aquesta data, el projecte s’ha anat ampliant amb la construcció de nous cellers i l’entrada en noves Denominacions d’Origen. Així, en els darrers anys hem desenvolupat nous projectes, Senyoriu de Andión a Navarra, Vinyes d’Villaester a Toro, Vinya de l’Sopié a Roda i Domus Dei a Rioja que se situen en els nivells de qualitat més alts en les seves respectives denominacions d’origen.

La vocació per descobrir nous orígens i aprofundir en la cultura de el vi ens ha portat a l’Argentina, on el nostre celler Belasco de Baquedano ja és una realitat a Mendoza. Aquest nou i apassionant projecte va començar amb l’adquisició de vinyes extraordinaris de Malbec que van ser plantats al començament de segle passat i ens van a assegurar uns vins excepcionals.