eshop@elmasove.com
937 270 967

Avís Legal

Gràcies per visitar la nostra web. Aquesta ha estat creada per Olis Ullastrell S.L., inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Tom 28988, Foli 84, Secció;1, Full B-145391 i amb N.I.F B-61102059, i a partir d’ara, en aquest text, El Masove.

Hem fixat algunes normes per garantir que resulta informativa i útil per a tot aquell que la visiti. Ja que podem realitzar canvis o modificar-la de tant en tant, et recomanem que visitis aquesta pàgina de la nostra web sempre que accedeixis a la mateixa, per tal de informar-te de les normes vigents en cada moment.

CONTINGUTS, PROPIETAT INTEL·LECTUAL I PROPIETAT INDUSTRIAL

En accedir al nostre web, els usuaris accepten actuar sota les condicions que exposem a continuació. L’ús d’aquesta web pressuposa el coneixement que pot contenir informacions, comunicacions, programari, fotos, vídeos, gràfics, música, sons, imatges i altres materials i serveis (a partir d’ara “contingut”), i que aquest contingut és normalment subministrat per Helipistas o sota llicència per subministradors de contingut independents.

Els usuaris estan d’acord i coneixen que Helipistas permet l’accés a aquest contingut, però que aquest es troba protegit per les lleis de la propietat intel·lectual i industrial (a partir d’ara “drets”), així com que aquests drets són vàlids i estan protegits en tots els mitjans que existeixen en l’actualitat o que es desenvolupin en un futur. En conseqüència, l’usuari accepta que l’ús que faci del contingut està sotmès i es regeix per aquestes normes, a més de pels drets i les lleis de la propietat privada aplicables.

Tot el contingut de la web de Barcelona Helicòpters està protegit pels drets i Helipistas és propietari o, si escau llicenciatari, dels mateixos; per aquesta raó no es permet modificar, publicar, transmetre, participar de la transferència o venda de, reproducció, creació de treballs derivats de, distribució, mostra, exposició, o, de qualsevol manera, explotar cap dels seus continguts en part o en la seva totalitat.

Queda prohibit establir un enllaç amb, o amb un contingut de correu des de, qualsevol URL fins a la Web de El Masove sense el permís exprés de El Masove. Si té algun dubte o suggeriment, poseu-vos en contacte amb el responsable del web.

El Masove no té cap control sobre les persones que poden accedir al seu web ni sobre el seu parador. Tot i que El Masove és conscient d’això, no vol dir que se sotmeti a les jurisdiccions de països estrangers, en cas de conflicte o reclamació en relació amb aquesta web, seran per tant, els jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona (Espanya) els únics competents.

El Masove no es fa responsable de la versemblança de la informació facilitada per tercers i inclosa de forma directa o per enllaç en aquesta web.

La consulta sobre qualsevol contingut del web de El Masove no constituirà per si mateixa cap tipus de relació contractual entre El Masove i l’usuari.

El Masove es compromet a realitzar els seus millors esforços per evitar errors en els continguts que es mostren a la web. En qualsevol cas, Helipistas està eximida de qualsevol responsabilitat derivada d’eventuals errors en els continguts que puguin aparèixer en aquesta.

El Masove és una marca registrada. Tots els drets reservats. Qualsevol altra marca o nom de producte esmentat en aquesta Web és dret de propietat intel·lectual o industrial registrat per El Masove. Prohibida la seva reproducció total o parcial sense l’autorització del propietari.

El Masove podrà realitzar tantes modificacions tècniques com siguin necessàries per a millorar la qualitat, rendiment, eficàcia del sistema i connexió a xarxes telemàtiques o Internet.

El Masove es reserva el dret de modificar la informació continguda en la Web sense previ avís.

El Masove està especialment eximida de responsabilitat per deficiències de servei imputables al centre servidor o xarxes de connexió, i dels desperfectes que qualsevol virus informàtic pugui causar.

OBLIGACIONS DE L’USUARI

Els nostres usuaris es comprometen a utilitzar els continguts i serveis del web d’acord amb la llei, les presents condicions generals i les condicions particulars dels serveis que ofereix Helipistas en cada moment.

Els usuaris es comprometen a:

  • No difondre continguts de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic, d’apologia del terrorisme i / o que atemptin contra els drets humans.
  • No dur a terme activitats il·lícites o constitutives de delicte, contràries a la bona fe, la moral, l’ordre públic, o els usos, i / o activitats que constitueixin una infracció de la regulació sobre propietat intel•lectual o qualsevol altra norma d’ordre jurídic aplicable.
  • No transmetre a tercers no autoritzats el seu nom d’usuari i contrasenya. Si un usuari no autoritzat accedeix a la web amb les seves dades ha de comunicar immediatament a Helipistas.

PROTECCIÓ DE DADES

El Masove és titular de la base de dades que recull les dades de caràcter personal facilitades pels propis usuaris i es compromet al compliment de l’obligació de secret de les dades de caràcter personal i del seu deure de tractar-les amb confidencialitat. Per garantir-ho ha d’adoptar les mesures necessàries per evitar la seva modificació, pèrdua o accés no autoritzat, tenint en compte en tot moment l’estat de la tecnologia d’acord amb el que preveu la legislació en matèria de protecció de dades de caràcter personal que sigui aplicable a Espanya en cada moment. L’usuari accepta que les dades personals aportades en el moment de sol·licitar i contractar qualsevol dels nostres serveis s’incloguin en un arxiu automatitzat, la titularitat del qual correspon a El Masove, amb la finalitat de proporcionar-li el servei sol·licitat, i de facilitar-li qualsevol informació que pugui ser del seu interès sobre productes destacats o novetats. L’usuari respondrà, en tot moment, de la veracitat de les dades facilitades i es responsabilitzarà de comunicar a Helipistas qualsevol modificació en els mateixos, reservant Helipistas el dret a excloure dels serveis registrats a tot anunciant que hagi facilitat dades falses, sense perjudici de les altres accions que procedeixin en Dret. L’usuari pot exercitar en qualsevol moment els drets d’accés, modificació, oposició i cancel·lació de les dades personals enviant un correu electrònic a eshop@elmasove.com.

Amb motiu de l’entrada en vigor el 25 de maig de 2018 serà d’aplicació directa el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD o el Reglament), et volem fer arribar tota la informació sobre com tractarem les teves dades i preservarem els teus drets.

Responsable del tractament:

El Masove. amb domicili social a Carrer de Caresmar, 94, 08205 Sabadell, Barcelona.

El Delegat de Protecció de dades (DPO, Data Protection Officer) serà el responsable del compliment de la Normativa sobre protecció de dades dels clients de la Corredoria. Aquests són els mecanismes de comunicació amb el responsable de protecció de dades: eshop@elmasove.com o bé a l’adreça postal: Carrer de Caresmar, 94, 08205 Sabadell, Barcelona, ​​Espanya.

Per què fem servir les teves dades?

Necessitem accedir a les teves dades per recopilar la informació necessària per oferir-te els nostres serveis de la manera més ajustada a les teves necessitats.

Per tant, fem servir les dades per a la correcta execució del nostre contracte de prestació de serveis amb tu.

Quins són els teus drets?

Com en l’anterior normativa (LOPD) els drets anomenats ARC segueixen en vigor:

Dret d’Accés a conèixer i obtenir informació sobre les teves dades.

  • Dret de Rectificació o, el que és el mateix, el dret a poder modificar dades incompletes o no exactes.
  • Dret de cancel·lació. El de supressió de les teves dades.
  • Dret d’Oposició: pots sol·licitar que les teves dades no s’utilitzin en certs supòsits, per exemple, rebre publicitat o newsletters, etc.

Als anteriors drets que continuen en vigor, amb l’entrada del nou Reglament s’afegeixen:

  • Dret a la portabilitat. Pots sol·licitar que les teves dades es traslladin a una altra entitat aquelles dades que ens hagis facilitat a través de la nostra relació professional.
  • Dret a l’oblit. Aquell que elimina de manera permanent i total les dades que obren en poder d’una entitat.

INFORMACIÓ TÈCNICA

Resolució de pantalla

Aquesta Web s’ha desenvolupat per a una resolució mínima de pantalla de 1024 x 768 píxels. La visualització òptima d’aquesta Web s’aconsegueix amb resolucions de 1024 x 768.

Visualització d’arxius en format PDF i elements de Flash.

La Web conté alguns elements lúdics fets amb Macromedia Flash. Per a la seva correcta visualització cal el reproductor Flash Player 8, com a mínim. És possible descarregar-del web de Macromedia. No és necessària la instal·lació de cap altre plug-in per a la correcta visualització de la web.