Cervesa “Moritz” (24x33cl)

26,50 IVA inclos

Cervesa Mitjana Moritz ampolla de 33 cl.caixa 24 unitats no retornables. Pilsner de color daurat. L’elaboració de Moritz es fa mitjançant la cocció de maltes amb aigua del Manantial de Font d’Or que te Vichy Catalan al Montseny. No s’ utilitzen extractes amargs de llúpol si no directament les seves flors en infusió, amb una gran proporció de la varietat de Saaz molt aromàtica i amb menys amargor. Graduació alcohòlica: 5,4º.

SKU: BECC001 Categoria: Etiqueta:

Descripció

Cervesa Moritz ampolla de 33 cl. Caixa 24 unitats no retornables. Pilsner de color daurat. L’elaboració de Moritz es fa mitjançant la cocció de maltes amb aigua del Manantial de Font d’Or que te Vichy Catalan al Montseny. No s’utilitzen extractes amargs de llúpol si no directament les seves flors en infusió, amb una gran proporció de la varietat de Saaz molt aromàtica i amb menys amargor. Graduació alcohòlica: 5,4º.

Informació addicional

Pes 1 kg

Marca

Moritz

Parlar de Moritz és parlar de cervesa, de més de 160 anys d'història i, sobretot, parlar de Barcelona. Perquè hem crescut i evolucionat mà a mà amb aquesta ciutat, i ens pots creure quan diem que ha estat una aventura emocionant de la qual estem segurs que tu també has format part.