Cervesa Mitjana “Estrella Damm” (24x33cl) – Retornable

31,96 IVA inclos

Mitjana Estrella Damm, ampolla 33 cl. caixa 24 unitats retornables. És la culminació de l’ experiència centenària de Damm en l’ elaboració de cerveses.
Cervesa lager de gust i caràcter universal, ideal per beure en qualsevol moment del dia. De cuidada elaboració i gran qualitat, fruit de la selecció de les seves materies primeres. Destaca la seva cremosa escuma aromatitzada pel llúpol i el seu refrescant gust. Grau alcohòlic: 5,4º.

SKU: BECC Categories: ,

Descripció

Mitjana Estrella Damm, ampolla 33 cl. caixa 24 unitats retornables. És la culminació de l’experiència centenària de Damm en l’elaboració de cerveses.
Cervesa lager de gust i caràcter universal, ideal per beure en qualsevol moment del dia. De cuidada elaboració i gran qualitat, fruit de la selecció de les seves materies primeres. Destaca la seva cremosa escuma aromatitzada pel llúpol i el seu refrescant gust.

Grau alcohòlic: 5,4º

Informació addicional

Pes 1 kg

Marca

Estrella Damm

Estrella Damm s'elabora utilitzant aquella recepta original de 1876 resultat de la combinació de malt d'ordi, arròs i llúpol, 100% ingredients naturals, sense additius ni conservants. La qualitat d'aquests ingredients és la nostra prioritat, i per això treballem directament amb agricultors locals mediterranis.