Vi Rosat 11º “El Masove” (15L)

32,95 IVA inclos

Box de 15 L. de vi rosat amb aixeta incorporada per a més comoditat. Vi rosat sec de taula extra.Vi jove de color cirera amb tons rubí.En boca és lleuger i fresc.D’ aroma afruitat i algo floral.Al prende’l deixa un final elegant i molt agradable.Es recomana per a plats lleugers, carns blanques, arrossos, pasta i formatges frescos.Característic de la zona vinícola del Penedés.Graduació alcohòlica 11º.

SKU: VI15LR11 Categories: , , ,

Descripció

Box de 15 L. de vi rosat amb aixeta incorporada per a més comoditat. Vi rosat sec de taula extra.Vi jove de color cirera amb tons rubí. En boca és lleuger i fresc. D’ aroma afruitat i algo floral. Al prende’l deixa un final elegant i molt agradable. Es recomana per a plats lleugers, carns blanques, arrossos, pasta i formatges frescos.Característic de la zona vinícola del Penedès. Graduació alcohòlica 11º.

Informació addicional

Pes 1 kg

Marca

El Masove

El Masove ofereix productes de la màxima qualitat, destacant els vins, olis, caves i licors procedents de collita pròpia, espectant els més alts nivells de qualitat i oferint un producte natural i mediterrani que satisfarà els paladars més exigents.