Aigua de Ribes (8L)

2,40 IVA inclos

L’Aigua de Ribes està indicada per a dietes pobres en sodi així com per a la preparació de biberons de llet d’inici i de continuació.

Procedeix de la deu situat a Ribes de Freser província de Girona a Espanya on també és envasada.

Garrafa de 8L d’Aigua de Ribes

SKU: BEM009 Categories: ,

Descripció

L’aigua mineral natural Aigua de Ribes està indicada per a dietes pobres en sodi així com per a la preparació de biberons de llet d’inici i de continuació.
Procedeix de la deu situat a Ribes de Freser província de Girona a Espanya on també és envasada. on també és envasada. L’aigua s’extreu d’uns canals de riu Freser, afluent de el riu Ter, un dels grans a Catalunya.

La seva font està situat al Pirineu català i gaudeix de 2km de protecció minera. Té un sabor característic, dolç, sense cap afegit.

Amb només 5,26 mg/l de sodi, es ideal per a la preparació d’aliments per a infants i dietes pobres en sodi. Està indicada per a dietes pobres en sodi així com per a la preparació de biberons de llet d’inici i de continuació.

Garrafa de 8L d’Aigua de Ribes

Composició de l’Aigua de Ribes

Sodi 5.6 mg/l
Silici 10 mg/l
Calci 45.8 mg/l
Magnesi 8.3 mg/l
Residu sec a 180 °C 195 mg/l
Bicarbonats 137 mg/l
Sulfats 28.8 mg/l
Clorur 6.6 mg/l

Condicions de conservació i ús

Conserveu-la en un Indret sec i fresc. Protegiu-la de la llum i d’olors agressives.

Et recomanem que sempre llegeixis les etiquetes, advertències i instruccions de l’embalatge del producte abans d’utilitzar-lo o consumir-lo, ja que podràs trobar informació més detallada i actualitzada sobre el mateix.

Informació addicional

Pes 1 kg

Marca

Aigua de Ribes

L'aigua mineral natural Aigua de Ribes procedeix de la deu situat a Ribes de Freser, Girona, on també és envasada.