Aigua Font Vella (35x33cl)

14,25 IVA inclos

Font Vella és una aigua equilibrada, de mineralització dèbil i 0% impureses. Ideal per preparació d’aliments infantils i dietes pobres en sodi.

35 botelles de 33 cl

SKU: BEM010 Categories: , , Etiqueta:

Descripció

Font Vella és una aigua equilibrada, de mineralització dèbil i 0% impureses. Baixa en sodi. Aigua Font Vella és lleugera al paladar i fàcil de beure. Ideal per preparació d’aliments infantils i per a dietes pobres en sodi.

La naturalesa crea l’aigua en espais naturals protegits i la nostra aigua neix en les deus Font Vella. Sense presses, sense pauses. L’aigua recorre els paratges protegits de l’Espai Natural de les Guilleries (Sant Hilari Sacalm, Girona) i de el Parc Natural de l’Barranc Riu Dolç (Sigüenza, Guadalajara), dos perímetres de gairebé 1000 hectàrees de natura, protegits per preservar el seu extraordinari ecosistema .

Després d’adquirir la seva composició única, neix en les deus Font Vella i és directament embotellada. Perquè des de la deu arribi a tu.

  • És una aigua de pura Naturalesa: De espais naturals protegits: Font Vella té el seu origen en l’Espai Natural de les Guilleries (Sant Hilari Sacalm, Girona) i al Parc Natural de l’Barranc de Riu Dolç (Sigüenza, Guadalajara), perímetres de gairebé 1000 hectàrees.
  • Intacta: directament de la deu al teu ampolla
  • De mineralització dèbil: Té una composició única.
  • Indicada per a dietes pobres en sodi: A l’contenir menys de 20 mg / L de sodi és una aigua indicada per a dietes pobres en sodi i per a la preparació d’aliments infantils. Recomanada per Almirón, experts en alimentació infantil.

Durant més de 15 anys Font Vella recorre intacta un llarg camí subterrani, protegida per la natura a més de 150 metres de profunditat, al Parc Natural de Montseny i en el de el Barranc de el Riu Dolç, dos paratges naturals.

35 botelles de 33 cl

Ingredients i al·lèrgens de l’Aigua Font Vella

Manantial Font Vella SACALM

Conductivitat (uS/cm) 303
Bicarbonatos 167
Calci 43,2
Magnesi 11,5
Sodi 12,3 (CNTA-2013)

Manantial Font Vella SIGUENZA

Conductivitat (uS/cm) 530
Bicarbonatos 312
Calci 86,1
Magnesi 2,5
Sodi 8,1 (CNTA-2013)

Condicions de conservació

Conservar en un lloc net, fresc i sec. Protegir de la llum solar i d’olors agressius. Evitar contacte directe amb el terra. Exigeixi que s’obri l’ampolla en el seu presencia. No reutilitzar aquest envàs.

Informació addicional

Pes 1 kg

Marca

Font Vella

La naturalesa crea Font Vella en espais naturals protegits i la nostra aigua neix en les deus Font Vella. Font Vella és un Aigua Mineral Natural de pura naturalesa, que et cuida per dins. Perquè tu ets Espai Natural Protegit. Sense presses, sense pauses. L'aigua Font Vella recorre els paratges protegits de l'Espai Natural de les Guilleries (Sant Hilari Sacalm, Girona) i de el Parc Natural de l'Barranc Riu Dolç (Sigüenza, Guadalajara), dos perímetres de gairebé 1000 hectàrees de natura, protegits per preservar el seu extraordinari ecosistema.