Aigua Vichy Catalan (12x1L)

16,50 IVA inclos

Aigua mineral carbonatada Vichy Catalan, amb propietats mineromedicinals. L’aigua amb gas conté àcid carbònic, que estimula la secreció de sucs gàstrics, facilitant les digestions.

12 botelles de vidre d’aigua Vichy Catalan d’1 litre

SKU: BECCHY Categories: , ,

Descripció

Si encara no has provat l’aigua de Vichy Catalan aquesta és la teva ocasió. Aquesta aigua rica en minerals té un sabor únic i destaca per les seves suaus bombolles. Pren-durant els àpats amb amics i família, enriquiràs el gust de tots els plats mentre la prens.

Parlar de la genuïna aigua mineral natural carbònica Vichy Catalan és parlar de prestigi i qualitat. En el món de les aigües de taula, destaca sobre les altres, per la seva inconfusible i incomparable sabor, per la finor de les seves bombolles, i per l’elegància i versatilitat dels seus envasos, adaptats a tots els moments de consum.

Aigua mineral carbonatada, amb propietats mineromedicinals. L’aigua amb gas conté àcid carbònic, que estimula la secreció de sucs gàstrics, facilitant les digestions.

És perfecta per als que pateixen digestions pesades, gràcies al seu contingut en bicarbonat sòdic. Ajuda a la motilitat intestinal, la prevenció de la càries dental i el reforçament de l’estructura òssia i fins i tot té efectes antidepressius gràcies a l’aportació de liti.

12 botelles de vidre d’aigua Vichy Catalan d’1 litre

Composició Mineral de l’Aigua Vichy Catalan

Bicarbonats (HCO3) 2081.0 mg/l
Sulfats (SO4) 49.6 mg/l
Clorurs (Cl) 584.0 mg/l
Sodi (Na) 1097.0 mg/l
Potassi (K) 50.7 mg/l
Liti (Li) 1.3 mg/l

* La composició mineral està subjecta a la petita variabilitat pròpia dels productes naturals.

Condicions de conservació

Conservar en un lloc fresc i sec, protegit de la llum solar i exempt d’olors intensos.

Recomanacions

Es recomana beure a el menys entre 6 i 8 gots d’aigua mineral a el dia. Bevent aigua diàriament afavoreixes diverses funcions en el teu organisme: es regula la temperatura corporal, ajudes a mantenir un bon nivell d’hidratació (mucoses i pell), afavoreixes la digestió i millores l’absorció dels nutrients. A més una bona hidratació prevé i millora els problemes de restrenyiment.

Informació addicional

Pes 1 kg

Marca

Vichy Catalan

Des que el Dr. Modest Furest i Roca descobrís en 1881 les propietats saludables de les aigües que brollen de la deu de Vichy Catalan, a Caldes de Malavella (Girona) -a 60ºC i amb el seu propi gas-, Vichy Catalan s'ha anat posicionat any rere any com una de les millors aigües minerals carbòniques de el món. La Genuïna Vichy Catalan és única per les seves qualitats organolèptiques, per gust i pels seus beneficis per a la salut. Una aigua arrelada a la cultura gastronòmica, que aporta sabor i personalitat en innombrables receptes culinàries, i que s'ha convertit en imprescindible en les taules dels millors restaurants. Però també una aigua que és sinònim de salut. I és que a Vichy Catalan apostem per la investigació amb la finalitat de seguir descobrint com millorar la qualitat de vida de les persones. En aquest sentit s'aposta per tres línies d'estudi, la digestió, el metabolisme de l'colesterol i el sistema nerviós.