Aigua Sant Aniol (3x5L)

7,65 IVA inclos

L’Aigua Sant Aniol té un alt component en calci ajuda al desenvolupament de l’estructura òssia. Recomanat per a nens, adolescents i dones embarassades.

Procedeix d’un brollador amb més de 40.000 anys d’antiguitat, dins la zona volcànica de la Garrotxa.

3 garrafes de 5 litres d’Aigua Sant Aniol (un total de 15L)

SKU: BECSA Categories: ,

Descripció

L’Aigua Sant Aniol procedeix d’un brollador amb més de 40.000 anys d’antiguitat, dins la zona volcànica de la Garrotxa. A més de 115 metres de profunditat, es troba el brollador de Sant Aniol. Un vessant enclavat en un paratge de lava sedimentada i roca volcànica, que fa de Sant Aniol una aigua de gran puresa i excel·lents qualitats.

Aconseguir aquesta denominació ha significat la superació d’innombrables requisits i dels anàlisis més exigents que demostren l’equilibri i la qualitat perfectes i el manteniment de la seva puresa d’origen volcànic des de l’instant en què emergeix de la deu fins a la seva irrupció en la taula dels consumidors.

Els nostres estrictes controls de qualitat i el nostre procés de producció exempt de contacte humà, ens permeten garantir una extracció i un procés d’embotellament lliure de contaminants, per el que oferim al consumidor aigua mineral natural en el seu estat més pur.

Destaca un PH de 7.3 i una rica composició química en minerals que milloren la salut i el benestar. El seu alt component en calci ajuda al desenvolupament de l’estructura òssia, molt recomanat per a nens, adolescents i dones embarassades o en període de lactància. A més, tant el calci com el baix nivell de sodi i clor, ajuden a reduir la hipertensió. Sant Aniol, gràcies al seu alt nivell de magnesi i bicarbonat, contribueix positivament al correcte funcionament del sistema nerviós i a la digestió gàstrica facilitant el trànsit intestinal.

3 garrafes de 5 litres d’Aigua Sant Aniol (un total de 15L)

Composició de l’Aigua Sant Aniol

Filtrant-se al llarg de milers d’anys a través de les roques volcàniques del Parc Natural de La Garrotxa, l’aigua Sant Aniol és l’única d’origen volcànic que es troba a la península. La seva composició és rica en minerals.

  • Humus: Substrat de la planta format per elements orgànics.
  • Andesita: Roca ígnia, amb una composició mineral rica en elements com el calci o el magnesi.
  • Puzolana: Capa de materials de silici que actua com a filtre natural per als líquids a causa de la seva alta porositat.
  • Basalt: És una roca volcànica de gra fi amb una composició rica en magnesi.
  • Granit: És una roca formada essencialment per quars i feldspat (calci, sodi i potassi).

Informació addicional

Pes 1 kg

Marca

Sant Aniol

L'aigua Sant Aniol es troba a la comarca gironina de la Garrotxa, a més de 115 metres de profunditat, es troba a la deu de Sant Aniol. Una vessant en un paratge de renta sedimentada i roca volcànica, que fa de Sant Aniol una aigua de gran puresa i excel·lents qualitats. Filtrant-al llarg de milers d'anys a través de les roques volcàniques de el Parc Natural de la Garrotxa, l'aigua Sant Aniol és l'única d'origen volcànic que es pot trobar a la península. La seva composició és rica en minerals.