Aigua Viladrau (6×1,5L)

3,45 IVA inclos

És una aigua de mineralització dèbil, indicada per a dietes pobres en sodi. És una aigua mineral natural declarada mineromedicinal.

6 botelles de vidre d’Aigua Viladrau d’1,5L

SKU: BEM026 Categories: , ,

Descripció

L’aigua mineral natural Viladrau s’ha filtrat a la terra, arribant al centre de el Parc Natural del Monteny. Aquest filtre és el que proporciona a Viladrau unes característiques pròpies i la converteix en una aigua natural única. Reuneix totes les propietats de la terra on neix i s’embotella higiènicament, de tal manera que tot el procés es realitza per mantenir la seva puresa i propietats intactes.

És una aigua única, perquè neix en una terra única. Per això Viladrau és l’aigua que ens mou. Perquè neix en una terra que mai per de moure.

L’aigua de la pluja i la neu caiguda al Montseny es filtra lentament entre les roques de l’subsòl de el Parc Natural de Montseny, creant així la composició única i constant de l’aigua mineral natural Viladrau.

La composició específica en minerals és el que la fa única i constitueix el seu autèntic segell d’identitat.

És una aigua de mineralització dèbil, indicada per a dietes pobres en sodi. És una aigua mineral natural declarada mineromedicinal.

La composició d’l’aigua de Viladrau és la que aporta el seu gust suau, fresc i equilibrat.

Aquest sabor equilibrat és reconegut per una organització líder dedicada a tastar i promoure productes alimentaris de sabor superior, com l’International Taste & Quality Institute -iTQi-, amb seu a Brussel·les. Viladrau participa anualment des del 2011, sempre obtenint una puntuació de 2 o 3 estrelles, la de l’excel·lència.

6 botelles d’Aigua Viladrau d’1,5L

Composició de l’Aigua Viladrau

Bicarbonat 114 mg/L
Calci 28,5 mg/L
Sodi 12,2 mg/L
Magnesi 4,2 mg/L
Sulfat 11,2 mg/L
Clorur 6 mg/L
Residu Sec a 180º 137 mg/L

Condicions de conservació i ús

Protegir de la llum solar. Un cop obert l’envàs mantenir en fred i consumir en els 2-3 dies següents a la seva obertura. Evitar contacte directe amb el terra. Conservar en un lloc fresc, sec i apartat d’olors intensos.

Et recomanem que sempre llegeixis les etiquetes, advertències i instruccions de l’embalatge del producte abans d’utilitzar-lo o consumir-lo, ja que podràs trobar informació més detallada i actualitzada sobre el mateix.

Informació addicional

Pes 1 kg

Marca

Viladrau

L’aigua mineral natural Viladrau s'ha filtrat en la nostra terra, arribant al centre del Parc Natural del Montseny. Aquest filtre és el que proporciona a Viladrau unes característiques pròpies i la converteix en una aigua natural única. Viladrau reuneix totes les propietats de la terra on neix i s’embotella higiènicament, de tal manera que tot el procés es realitza per mantenir-ne la puresa i propietats intactes. Viladrau és una aigua única, perquè neix en una terra única. Per això, Viladrau és l’aigua que ens mou. Perquè neix en una terra que no para mai de moure’s.