Aigua Bezoya (6×1,5L)

5,23 IVA inclos

És l’aigua que millor t’ajuda a eliminar les impureses del teu organisme, ja que és molt diurètica. Especialment indicada per persones amb problemes renals i a més, pel seu baix contingut en sodi (només 1mg/l), està indicada per aquelles persones que han de seguir una dieta baixa en sal i controlar la seva tensió arterial.

Pack de 6 botelles d’agua d’1,5L

SKU: BEM024 Categories: , ,

Descripció

L’Aigua Mineral Bezoya, per la seva baixa mineralització, és l’aigua que millor t’ajuda a eliminar les impureses del teu organisme, ja que és molt diurètica. Està especialment indicada per persones amb problemes renals i a més, pel seu baix contingut en sodi (només 1mg/l), està indicada per aquelles persones que han de seguir una dieta baixa en sal i controlar la seva tensió arterial. Ideal també per a la preparació d’aliments infantils.

És una aigua mineral natural, que només pot trobar-se en plena natura, on la pluja i la neu cauen suaument sobre les muntanyes i, a poc a poc, aquest aigua es va filtrant fins a arribar a el cor de la terra al Parc Natural de la serra de Guadarrama, un espai protegit. S’obre pas a través de roques la composició va atorgant-li unes característiques pròpies que fan de Bezoya una aigua pura i única i de mineralització molt feble.

La deu de Bezoya està protegida de qualsevol agent extern i per això la seva aigua és natural i única.

Pack de 6 botelles d’aigua d’1,5L

Beneficis de l’Aigua Bezoya

Aigua mineral natural procedent i envasada al Manantial Bezoya Trescasas de Trescasas (Segòvia) o al Manantial Bezoya d’Ortigosa de la Muntanya (Segòvia).

Mineralització molt dèbil (residu sec 27mg / l)

Composició

Trescasas:

Residu sec a 180 º 27
Bicarbonats 17
Clorurs 0,54
Calci 6,32
Magnesi 0,83
Sodi 1,21
Sílice 9,78

Ortigosa:

Residu sec a 180 º 27
Bicarbonats <5
Clorurs 0,84
Calci 2,86
Magnesi 0,36
Sodi 2,04
Sílice 9,51

Recomanacions de l’Aigua Bezoya

Beure 2L d’aigua al dia contribueix a mantenir les funcions físiques i cognitives normals.

Bezoya recomana una dieta variada i equilibrada, i un estil de vida saludable.

Consumir preferentment abans de la data que apareix en l’envàs.

Instruccions d’emmagatzematge

Conservar en un lloc fresc, sec i preservat d’olors fortes.

Informació addicional

Pes 1 kg

Marca

Bezoya

Bezoya és una aigua mineral natural, que només pot trobar-se en plena natura, on la pluja i la neu cauen suaument sobre les muntanyes i, a poc a poc, aquest aigua es va filtrant fins a arribar a el cor de la terra al Parc Natural de la serra de Guadarrama, un espai protegit. S'obre pas a través de roques la composició va atorgant-li unes característiques pròpies que fan de Bezoya una aigua pura i única i de mineralització molt feble. La deu de Bezoya està protegit de qualsevol agent extern i per això la seva aigua és natural i única.