Vi Daurat Especial Avi “El Masove” (4L) – inclòs 2€ envàs retornable.

12,60 IVA inclos

Garrafa de 4 L. retornable de vi blanc. Vi blanc arranciat que de manera comú se li anomena el “Vi de l’ avi”, degut a la tradició que antigament tenia molta gent a afegir en el moment de la fermentació del vi, figues seques en ell. Aquest vi blanc de 13º que tenia color més groguenc, passa a ser d’ un color més fosc, tirant a marró/ocre. Al ser un vi de 13º te més cos que el de 11º, la dolçor de la figa no es nota tant i queda un vi més sec i arranciat. Vi molt especial i exigent, que omple molt en boca i sembla un vi blanc que portés un to de vi ranci barrejat. Graduació alcohòlica 13-14º.

SKU: VI4LD14 Categories: , , ,

Descripció

Garrafa de 4 L. retornable de vi blanc. Vi blanc arranciat que de manera comú se li anomena el “Vi de l’avi”, degut a la tradició que antigament tenia molta gent a afegir en el moment de la fermentació del vi, figues seques en ell. Aquest vi blanc de 13º que tenia color més groguenc, passa a ser d’ un color més fosc, tirant a marró/ocre. Al ser un vi de 13º te més cos que el de 11º, la dolçor de la figa no es nota tant i queda un vi més sec i arranciat. Vi molt especial i exigent, que omple molt en boca i sembla un vi blanc que portés un to de vi ranci barrejat.

Graduació alcohòlica 13-14º.

Informació addicional

Pes 1 kg

Marca

El Masove

El Masove ofereix productes de la màxima qualitat, destacant els vins, olis, caves i licors procedents de collita pròpia, espectant els més alts nivells de qualitat i oferint un producte natural i mediterrani que satisfarà els paladars més exigents.