Vi “Malaga Viña” (750ml)

7,95 IVA inclos

Vi de licor dolç elaborat amb raïms de les varietats Pedro Ximénez i Moscatel d’Alexandria procedents de la zona nord de Màlaga.

SKU: GEMALBO Categories: , ,

Descripció

Vi Màlaga ampolla de vidre 750 ml. Vi de licor dolç elaborat amb raïms de les varietats Pedro Ximénez i Moscatel d’Alexandria procedents de la zona nord de Màlaga. Per a la seva elaboració, es seleccionen els millors mosts de les dues varietats per, després de la seva acoblament, passar a una criança oxidativa en bótes de roure americà de mínim 6 mesos. És un vi de gran qualitat.

Maridatge
És el vi de postres per excel·lència. Marida amb xocolates, postres no molt dolços, cremes pastisseres, cremosos de gelat, fruites, formatges forts.

Informació addicional

Pes 1 kg

Marca

Bodegas Quitapenas

Tot i que la tradició vitivinícola data del 1670, és a l'any 1825 quan Ramon Suárez i la seva dona Maria Aguilar hereten unes obrades vinyes a la localitat de Cútar, situada a la Axarquía malaguenya, dedicant-se a el cultiu de la vinya, l'elaboració de vins i el conreu de panses. Avui dia els cellers s'han adequat a les noves tecnologies i necessitats dels mercats actuals, fets que han desencadenat l'ampliació a nous mercats exteriors i el trasllat, a finals de 2004, a les noves instal·lacions; deixant amb nostàlgia aquell lloc amb solera i història, però no sense deixar de tenir cura aquells exquisits brous malaguenys.