Vi Negre Reserva D.O. Rioja “Viña Albina”

11,95 IVA inclos

Representatiu dels vins clàssics de la Rioja Alta. Color vermell rubi amb tocs teula. Elegant al nas, aromes armoniosos amb matissos de criança. Fi i amb bona acides i equilibri. Fragància delicada i persistent. Combina amb tot tipus de carns, amanides i guisos. Varietats: ull de llebre, samso i Graciano.Graduació alcohòlica 12,5º.

SKU: VIR009 Categories: , ,
viña albina

Descripció

Representatiu dels vins clàssics de la Rioja Alta. Color vermell rubi amb tocs teula. Elegant al nas, aromes armoniosos amb matissos de criança. Fi i amb bona acides i equilibri. Fragància delicada i persistent. Combina amb tot tipus de carns, amanides i guisos. Varietats: ull de llebre, samso i graciano.Graduació alcohòlica 12,5º.

Informació addicional

Pes 1 kg

Marca

Viña Albina

Viña Albina pertany a Bodegas Riojanas, que atresora més d'un segle de tradició vitivinícola al seu celler de Cenicero. Els seus racons estan impregnats d'història i ens parlen de la passió que en ella s'ha viscut per la criança dels seus vins. Aquesta tradició i aquesta passió s'han transmès a l'actual equip de Bodegas Riojanas que considera com herència més preuada el compromís amb la qualitat i personalitat dels seus vins.
viña albina