Aigua Lanjarón (6×1,5L)

4,75 IVA inclos

Aigua “Lanjarón” (6×1,5L)

SKU: BEM031 Categories: , ,

Descripció

L’aigua Lanjarón trasllada la puresa de Sierra Nevada fins a casa. Una aigua mineral natural única pel seu origen privilegiat.

La puresa de l’Aigua mineral natural Lanjarón té el seu origen en un procés natural que li atorga una qualitat excel·lent. Aquest procés és senzillament la preservació de cada cim, cada roca i de cada floc de neu que es fon a poc a poc i filtra a través de la terra adquirint la seva composició única per convertir-se en aigua en el cor de Sierra Nevada.

6 botelles d’aigua Lanjarón d’1,5 litres

Composició  de l’Aigua Lanjarón (en mg/l)

No totes les aigües són iguals encara que ho semblin, els minerals en la seva composició fan que siguin diferents. El seu origen i el seu viatge a través de la terra les dota d’una composició de minerals que les fa úniques i diferents entre si. L’aigua Lanjarón s’enriqueix al llarg del seu recorregut per l’interior de Sierra Nevada captant els minerals de les roques al seu pas. Són aquests minerals els que la diferencien d’altres aigües i la fan única. Els minerals són importants per a la salut perquè nosaltres no podem viure sense ells i el nostre cos no els fabrica però els gasta cada dia: provenen de la nostra alimentació i beguda. Sovint s’oblida que l’aigua mineral natural conté una quantitat fixa i coneguda de minerals.

Bicarbonats 108 mg/l
Calci 28,9 mg/l
Magnesi 11,4 mg/l
Sodi 5,9 mg/l

Conductivitat (us / cm) 200

Instruccions

Conservar en un lloc net, fresc i sec. Protegir de la llum solar i d’olors agressius. Evitar contacte directe amb el terra. Exigeixi que s’obri l’ampolla en la seva presència. Per la seva seguretat, no reutilitzar aquest envàs. Un cop obert l’envàs mantenir en fred i consumir en els 2-3 dies següents a la seva obertura. Evitar contacte directe amb el terra. No reutilitzar aquest envàs. Consumir preferentment abans de la data indicada en el lot (veure ampolla).

Forma d’ús

L’aigua contribueix a mantenir les funcions físiques i cognitives normals amb una ingesta diària de al menys 2L d’aigua a el dia, procedent de qualsevol font. És important una dieta variada i equilibrada i un estil de vida saludable.

Exigeixi que s’obri l’ampolla en la seva presència. Per la seva seguretat, no reutilitzar aquest envàs.

Informació addicional

Pes 1 kg

Marca

Lanjarón

Conegut a tot Espanya, Sierra Nevada és una de les joies que la Natura ens ha donat. La seva condició de parc nacional implica, entre altres coses, que hi ha zones de parc on és impossible realitzar cap tipus d'activitat, i fins i tot hi ha zones l'accés només és possible realitzar-lo a peu. L'aigua mineral natural Lanjarón és una de les poques aigües que es pot trobar a nivell nacional amb aquesta doble protecció. Als peus de Sierra Nevada es troba el poble de Lanjarón, l'origen del nom de la nostra aigua. Un poble carregat d'història on l'aigua sempre ha estat part important del seu desenvolupament i de la seva cultura. Algunes fonts diuen que significa "camp de fonts saludables" i altres sostenen que en realitat "és paisatge modelat per l'aigua". Aquesta aigua mineral natural és usada també al balneari de Lanjarón.