Cava Gran Reserva De la tieta “Blancher” (6u)

131,41 IVA inclos

El Cava Gran Reserva De la tieta “Blancher” és exclusiu. Fet amb una minuciosa selecció de les nostres millors vinyes velles. Elaborat en les millors anyades a partir de l’most flor de l’Macabeu, Xarel·lo, Parellada i Pansa Blanca. Maceració de les pells en fred durant un temps determinat per a l’extracció de les aromes. Fermentació en inox i posteriorment en contacte amb les seves mares fines. Envelliment més de 40 mesos en ampolla a 18 metres sota terra en condicions òptimes. Clarificat a mà en pupitres.

És un cava que representa una aposta per l’elegància i la finor

SKU: CACBBTE Categories: ,
blancher

Descripció

Tipus: DO cava
Grad. Alcohòlica: 11,80% vol.
Varietats de raïm: Macabeu, Xarel·lo i Parellada
Acidesa en tartàric: 3,9 gr / l.
Sucres totals: 2 gr / l.
Criança en ampolla: Mínim 42 mesos
Temperatura de servei: 6-8ºC

Aquest Cava es va presentar l’any 1984 en honor a DS. Teresa Blancher Solanes (1917-1984). Teresa Blancher Solanes va ser cofundadora i presidenta dels nostres cellers durant més de 20 anys. El seu afecte pels vins de Catalunya ens va fer crear aquest cava tan selecte que només s’elabora en les millors anyades a partir de mosts flor.

Elaboració
Cava exclusiu. Fet amb una minuciosa selecció de les nostres millors vinyes velles. Elaborat en les millors anyades a partir de l’most flor de l’Macabeu, Xarel·lo, Parellada i Pansa Blanca. Maceració de les pells en fred durant un temps determinat per a l’extracció de les aromes. Fermentació en inox i posteriorment en contacte amb les seves mares fines. Envelliment més de 40 mesos en ampolla a 18 metres sota terra en condicions òptimes. Clarificat a mà en pupitres.

És un cava que representa una aposta per l’elegància i la finor. És exclusiu.

Nota de Tast

Vista: Color groc pàl·lid amb reflexos daurats. Bombolla fina i persistent amb una bona formació de l’rosari.

Nas: En nas és fi, amb aromes definits de la criança, pa torrat amb notes de fruits secs i un toc final d’ametlla amarga.

Paladar: En boca és fresc i equilibrat amb una llarga persistència.

Gaudeix
Ideal per mariscs, peixos blaus en salses de fruits secs.

Informació addicional

Pes 1 kg

Marca

Blancher

“Controlar el raïm des de la vinya per poder garantir la màxima qualitat” , amb aquest lema del nostre fundador Antoni Capdevila Pujol hem treballat totes les generacions de Caves Blancher. El control de la vinya és primordial per a nosaltres, ja que així podem certificar la qualitat i l’evolució del raïm. Aquest és el principal motiu que ens ha fet apostar per controlar tot el procés de la vinya. Vinifiquem les parcel·les (terrois) per separat, duent a terme una bona traçabilitat del producte. Des de fa molts anys, més del 90% de la nostra collita, procedeix de les mateixes vinyes, per així poder garantir la qualitat i el gust dels nostres elaborats. Tots els raïms que s’utilitzen per elaborar els vins i caves Blancher han estat premsats i fermentats a la nostra bodega, situada a ple centre de Sant Sadurní d’Anoia, dotada d’unes instal·lacions amb tècniques d’elaboració d’última generació.
blancher