Ginebra “Beefeater” (0.75L)

14,90 IVA inclos

Ginebra Beefeater London Dry és una ginebra premium fresca, pura i crespa, amb un subtil toc cítric i afruitat
És un gin premium amb un sabor molt net, i un caràcter de ginebre fort equilibrat amb notes de cítrics de llimona i taronja

Esgotat

SKU: li020 Categories: ,

Descripció

Ginebra “Beefeater” (0.75L) va néixer i va créixer al cor de Londres, on continua estant des de fa més de 150 anys. Com la beguda de Londres, Beefeater ha absorbit la creativitat i l’energia de la ciutat, que s’ha filtrat en el seu esperit.

És una de les ginebres més venudes de l’món, es destil·la a l’estil London dry tradicional. El mètode tradicional, que només usa els millors botànics, i l’habilitat del mestre destil·lador més experimentat de el món, han fet possible que la recepta original de James Burrough (segle XIX) hagi superat la prova de el pas de el temps i que ara reivindiqui la seva condició de la ginebra més premiada del món.

Representant de la ciutat moderna, excitant i energètica que és Londres, Beefeater London dry té un sabor extraordinàriament net, amb un intens toc de ginebre, equilibrat amb forts matisos cítrics, el que la converteix en la ginebra perfecta per a gaudir amb la tònica preferida.

Beefeater London Dry és una ginebra premium fresca, pura i crespa, amb un subtil toc cítric i afruitat.
És un gin premium amb un sabor molt net, i un caràcter de ginebre fort equilibrat amb notes de cítrics de llimona i taronja.
Entre els seus ingredients destaquen el ginebre, la pela de llimona, la pela de taronja de Sevilla, l’arrel de regalèssia, ametlla i l’arrel d’angèlica.
La complexitat de la recepta de Beefeater produeix un gin multidimensional en caràcter i, a el mateix temps, equilibrat i complet.
Beefeater London Dry és una ginebra premium amb un color cristal·lí i nascuda al centre de Londres.
Es recomana servir la ginebra Beefeater London Dry Gin amb tònica i un twist de llimona.

Beefeater London Dry és una ginebra premium que s’elabora al cor de Londres des de fa més de 150 anys. Beefeater ha absorbit la creativitat i l’energia de la ciutat deixant que es filtri en la seva ànima. Beefeater London Dry és una ginebra inspirada en els guàrdies reals, també anomenats Beefeaters, que custodien la Torre de Londres. La recepta és secreta i només es transmet de mestre destil·lador al seu successor. Beefeater és la marca de Premium Gin més exportada de l’món i és una ginebra portentosomente fresca, pura i crespa, amb un subtil toc cítric i afruitat. La complexitat de la recepta de Beefeater produeix un gin multidimensional en caràcter i, a el mateix temps, equilibrat i complet. Beefeater London Dry és un gin premium amb un sabor molt net, i un caràcter de ginebre fort equilibrat amb notes de cítrics de llimona i taronja. Entre els seus ingredients destaquen el ginebre, la pela de llimona, la pela de taronja de Sevilla, l’arrel de regalèssia, ametlla i l’arrel d’angèlica. Usant la recepta original de James Burrough, el nostre destil Desmond Payne, el mestre destil·lador amb més experiència de l’món, s’encarrega d’elaborar una ginebra portentosomente fresca, pura i crespa. Es recomana servir la ginebra Beefeater London Dry Gin amb tònica i un twist de llimona.

Informació addicional

Pes 1 kg

Marca

Beefeater

Beefeater va néixer i va créixer al cor de Londres, on continua estant des de fa més de 150 anys. Com la beguda de Londres, Beefeater ha absorbit la creativitat i l'energia de la ciutat, que s'ha filtrat en el seu esperit. És una de les ginebres més venudes de l'món, es destil·la a l'estil London dry tradicional. El mètode tradicional, que només usa els millors botànics, i l'habilitat de l'mestre destil·lador més experimentat de el món, han fet possible que la recepta original de James Burrough (segle XIX) hagi superat la prova de el pas de el temps i que ara reivindiqui la seva condició de la ginebra més premiada de l'món. Representant de la ciutat moderna, excitant i energètica que és Londres, Beefeater London dry té un sabor extraordinàriament net, amb un intens toc de ginebre, equilibrat amb forts matisos cítrics, el que la converteix en la ginebra perfecta per a gaudir amb la tònica preferida.