Anisette Extra Marie Brizard (1L)

11,89 IVA inclos

L’Anisette Extra Marie Brizard es destil·la a partir d’una recepta única que es manté en secret i sense canvis. Elaborat a partir de la barreja subtil d’onze plantes i espècies que intensifiquen tota la frescor de l’anís verd mediterrani. Elegant, fresc i intens, el Anisette uneix noblesa i encant.

Ampolla d’Anisette Extra Marie Brizard d’1L

 

SKU: LI1LAND Categories: ,

Descripció

L’Anisette Extra Marie Brizard es destil·la a partir d’una recepta única que es manté en secret i sense canvis. Elaborat a partir de la barreja subtil d’onze plantes i espècies que intensifiquen tota la frescor de l’anís verd mediterrani. Elegant, fresc i intens, el Anisette uneix noblesa i encant.

El suau, aromàtic i exclusiu sabor de l’Anisette Marie Brizard, unit al seu incomparable força i magía, ha estat el perfecte complement de el gel des de 1755.

Fort, però no massa, agradablement dolç, agradablement aromàtic, on les notes picants són els antecedents de la presència important d’anís, que és un excel·lent digestiu, ideal després dels àpats. Pot ser provat pur o en les roques, a una temperatura que no excedeixi de 12 °C.

Elaborat amb anís verd de la Mediterrània i unes altres 10 plantes, fruites i espècies.

Ampolla d’Anisette Extra Marie Brizard d’1

Cata de l’Anisette Marie Brizard

A LA VISTA:
Transparent, cristal·lí.

AL NAS:
Característic de l’anís verd.

A LA BOCA:
Suau, lleugerament àcid, característiques de l’anís verd de la Mediterrània

DEGUSTACIÓ:
Es degusta sol, amb gel o com a beguda llarga amb aigua i pell de llimona!

INFORMACIONS PRODUCTE:
Grau alcohòlic: 25%

Llegenda

Encara que l’origen d’aquest licor no és cert, hi ha una història que l’acompanya. Era l’any 1755 i es diu que un dia, en una plaça de Bordeus, una bella nena amb el nom de Anisette Marie Brizard 1L va veure un mariner malalt. Mogut a compassió, va decidir ajudar-lo. El va portar a casa seva i es va fer càrrec de fins que l’home no es va curar. El mariner, llavors, per pagar, li va donar la recepta per a un deliciós licor, que havia estat revelat durant un dels seus viatges per mar a tot el món. Així va néixer un licor amb gust de anís, la intenció d’aconseguir la fama internacional: va néixer a Anisette Marie Brizard 1L. No sabem si la història és veritat o no, el fet és que el ‘Anisette Marie Brizard 1L s’ha convertit en un destil·lat icònica.

Informació addicional

Pes 1 kg

Marca

Marie Brizard

Segons la llegenda, en 1755 una jove bordelesa anomenada Marie Brizard travessa la plaça Royale de Bordeus i troba en una cantonada a Thomas, un mariner antillà que estava a bord de la nau l'Intrépide. Thomas estava afectat d'una gran febre i Marie ho cura i el salva. En agraïment el marí li transmet el seu únic tresor: el secret d'un licor d'anís extraordinàriament fresc i perfumat. Aquest mateix any, Marie s'associa amb el seu nebot Jean-Baptiste Roger i funda l'empresa Marie Brizard. En l'actualitat, el Anisette és el pilar històric de la marca Marie Brizard i forma part de l'univers aristocràtic de l'dels licors francesos. Per a l'elaboració dels licors hi ha dos processos fonamentals: la maceració i la destil·lació, que permeten extreure les aromes de les espècies i les fruites, els ingredients essencials dels licors. Amb més de 21 licors de fruites, Marie Brizard ofereix als professionals de la cocteleria una gamma molt àmplia que cada any es completa amb innovacions audaços, conformes a l'esperit de la marca. Sabors actuals: Mints, Peppermint, kiwi, Menta Blanca, Triple Sec, Pera William, Banana, Mandarina, Amaretto, Curaçao taronja, Curaçao blau, Gerd, Granada, Maduixa, Cherry Brandy, Cassis, Parfait Amour, Mora, Cacau fosc, cafè.