Brandy “Mascaró” (70cl)

15,97 IVA inclos

El brandi Mascaró és un producte d’autor on un enòleg de la família controla tot el procés d’elaboració, des de la vinya fins a l’ampolla.

SKU: LI0014 Categories: , ,

Descripció

El brandi Mascaró és un producte d’autor on un enòleg de la família controla tot el procés d’elaboració, des de la vinya fins a l’ampolla.

Des de 1946 la família MASCARÓ s’ha preocupat per controlar la qualitat dels seus productes durant tot el procés d’elaboració, des de la vinya a l’ampolla. És per aquest motiu que elaborem vins especialment concebuts per a la destil·lació.

A la nostra destil·leria situada a Vilafranca de Penedès destil·lem pel Mètode de Doble Destil·lació vins elaborats amb les varietats pròpies de la nostra zona. El destil·lat de vi rep el nom d’Holanda.

Els vins de diferents varietats es destil·len per separat, i envelleixen també per separat en bótes de roure francès de 300 litres.

A continuació el mestre destil·lador realitza la barreja dels diferents tipus de Holandes, que faran possible la creació d’aquest brandi tan personal.

TAST

Color ambre amb matisos daurats.
Aromes intenses amb predomini de notes de criança (cacau i fruita confitada) sobre el fons de destil·lat net.
En boca és saborós, ferm i sec, amb bon equilibri i persistència.

SERVEI

Entre 16 i 18ºC

CONSUM

Excel·lent combinació amb cafè, tant a temperatura ambient com amb un glaçó de gel.

Informació addicional

Pes 1 kg

Marca

Mascaró

Des de fa tres generacions la família MASCARÓ ens dediquem a l'elaboració de destil·lats, caves i vins d'alta qualitat, amb una clara vocació d'unir tradició i modernitat. Recollint el llegat dels nostres antecessors i aportant creativitat i renovació, en MASCARÓ creiem que l'essència d'un producte es troba a l'origen. Per això, tots els vins i caves que elaborem procedeixen de raïms de la nostra finca Mas Miquel, inscrita a la DO Penedès i la DO Cava, fet que ens permet controlar tot el procés d'elaboració i garantir l'alta qualitat de l'resultat final. La nostra vocació per als productes d'alta qualitat ens ha portat a convertir-nos en mestres de la destil·lació, elaborant amb productes naturals i amb molta cura, excepcionals destil·lats i espirituosos (brandi, gin, licor de taronja, etc.) amb una personalitat pròpia. Les caves i la destil·leria de MASCARÓ, situades a Vilafranca de Penedès, a 48 km de Barcelona, ​​són l'escenari perfecte per a l'elaboració dels nostres destil·lats, caves i vins des del 1.946. Des del cor d'al Penedès exportem els nostres productes a més d'una desena de països (EUA, Noruega, Lituània, Xina, Suïssa, Alemanya, Bèlgica, entre d'altres) i treballem amb passió per oferir als al consumidor i a el públic especialitzat (sumiliers, barmans, professionals de la cocteleria, etc.) productes únics i sorprenents. L'estil personal de cada un dels nostres productes es basa en el respecte pel caràcter propi, l'ús de productes naturals i l'atenció a l'detall a l'llarg de tot el procés d'elaboració.