Mascaró

Mostrant l'únic resultat

Des de fa tres generacions la família MASCARÓ ens dediquem a l’elaboració de destil·lats, caves i vins d’alta qualitat, amb una clara vocació d’unir tradició i modernitat.
Recollint el llegat dels nostres antecessors i aportant creativitat i renovació, en MASCARÓ creiem que l’essència d’un producte es troba a l’origen.

Per això, tots els vins i caves que elaborem procedeixen de raïms de la nostra finca Mas Miquel, inscrita a la DO Penedès i la DO Cava, fet que ens permet controlar tot el procés d’elaboració i garantir l’alta qualitat de l’resultat final.

La nostra vocació per als productes d’alta qualitat ens ha portat a convertir-nos en mestres de la destil·lació, elaborant amb productes naturals i amb molta cura, excepcionals destil·lats i espirituosos (brandi, gin, licor de taronja, etc.) amb una personalitat pròpia.

Les caves i la destil·leria de MASCARÓ, situades a Vilafranca de Penedès, a 48 km de Barcelona, ​​són l’escenari perfecte per a l’elaboració dels nostres destil·lats, caves i vins des del 1.946.

Des del cor d’al Penedès exportem els nostres productes a més d’una desena de països (EUA, Noruega, Lituània, Xina, Suïssa, Alemanya, Bèlgica, entre d’altres) i treballem amb passió per oferir als al consumidor i a el públic especialitzat (sumiliers, barmans, professionals de la cocteleria, etc.) productes únics i sorprenents.

L’estil personal de cada un dels nostres productes es basa en el respecte pel caràcter propi, l’ús de productes naturals i l’atenció a l’detall a l’llarg de tot el procés d’elaboració.