Bacallà Esqueixat El Masove (500gr)

9,96 IVA inclos

Bacallà esqueixat islandès cru, desalat, esmicolat amb els dits d’excel·lent textura i inigualable sabor.

400g de Bacallà Esqueixat islandès El Masove envasat al buit

SKU: COBE Categories: ,

Descripció

Bacallà esqueixat islandès cru, desalat, esmicolat amb els dits d’excel·lent textura i inigualable sabor.

El bacallà islandès és el millor del món gràcies a les aigües que envolten el país, on es troben els caladors més rics de l’Atlàntic a causa de les corrents marines càlides i fredes que creen unes condicions inigualables al món per al plàncton, i per tant per a la cadena alimentària.

Té un alt contingut en Omega 3. Es recomana el seu consum dins d’una alimentació adequada, completa i variada, amb activitat física adaptada a cada individu.

Amb el peix per excel·lència del nostre país veí es poden realitzar nombroses receptes, totes elles delicioses, però si a més et diem totes les propietats nutricionals que té el bacallà i els seus beneficis per a la salut, no podràs evitar decantar-te per un dels seus plats. I és que, a més de comptar amb una aportació calòrica baix, és una font de vitamines, minerals i proteïnes.

400g de Bacallà Esqueixat islandès El Masove envasat al buit

Beneficis del Bacallà Esqueixat

1. És un peix baix en greix

El bacallà és lleuger, conté molt poc greix ia més també és baix en calories, per la qual cosa es converteix en un aliment ideal per mantenir una dieta sana.

2. Aportació d’Omega-3 per reduir el colesterol

La poca quantitat de greix que té el bacallà està formada, en la seva gran part, d’àcids grassos Omega-3, indispensables per ajudar al nostre organisme a reduir els nivells de colesterol en sang. A més, l’Omega-3 també conté propietats antiinflamatòries i és important per protegir el nostre cor i el nostre sistema cardiovascular.

3. Nutrients i vitamines

Els nutrients d’aquest peix blanc intervenen en funcions com la concentració, la millora i el rendiment intel·lectual. És ric en Zinc, en Fòsfor, en proteïnes, en Seleni i Vitamina D.

 

Informació addicional

Pes 1 kg

Marca

El Masove

El Masove ofereix productes de la màxima qualitat, destacant els vins, olis, caves i licors procedents de collita pròpia, espectant els més alts nivells de qualitat i oferint un producte natural i mediterrani que satisfarà els paladars més exigents.