Anís del Mono (70cl)

9,95 IVA inclos

Anís del Mono a la sala de casa, després d’un bon àpat. A part d’estar deliciós, és un magnífic licor digestiu.

Ampolla del Anís del Mono (70cl)

SKU: LI0013 Categories: , ,

Descripció

Anís del Mono a la sala de casa o després d’un bon àpat. A part d’estar deliciós, és un magnífic licor digestiu. Per això us proposem que us ho begueu de la forma tradicional: només, molt fred, amb o sense gel, en xarrup gelat o en copa. Amb un raig d’aigua per formar la mítica Palomita o amb unes gotes de llimona per aportar-li un toc cítric.

Conté en la seva composició únicament matafaluga (grana d’anís), de la qual es treu l’oli essencial que proporciona el buquet tan característic del producte. Aigua químicament pura, xarop de sucre refinat i filtrat, i alcohol. El procés de destil·lació es porta a terme en alambins de coure, originals de segle XIX. Es fabriquen dues varietats d’anís, sec (etiqueta verda) i dolç (etiqueta vermella). Avui (2011) s’exporta als Estats Units i a diversos països d’Iberoamèrica.

Ampolla del Anís del Mono (70cl)

Informació addicional

Pes 1 kg

Marca

Anís del Mono

Anís de l'Mono té origen en la ciutat espanyola de Badalona, a Catalunya. És emprada en la rebosteria espanyola des del segle XIX. Anis de l'Mono és un licor de la més alta qualitat i convincent. Es compon d'alcohol i una barreja refinada de diferents herbes i anís.