Cervesa “Saaz” (24x33cl)

28,96 IVA inclos

Mitjana Saaz Suau, ampolla de 33 cl.caixa 24 unitats no retornables. Cervesa molt suau elaborada exclusivament amb lúpul aromàtic de la regió txeca de Saaz, per aixó té aquest característic aroma i suau gust. El seu llúpol és un dels més exclusiu del món, ja que quasi no aporta amargor a la cervesa. Graduació alcohòlica: Només 3,5º.

SKU: BECC002 Categoria: Etiqueta:

Descripció

Cervesa Saaz Suau, ampolla de 33 cl. Caixa 24 unitats no retornables. Cervesa molt suau elaborada exclusivament amb lúpul aromàtic de la regió txeca de Saaz, per aixó té aquest característic aroma i suau gust. El seu llúpol és un dels més exclusiu del món, ja que quasi no aporta amargor a la cervesa. Graduació alcohòlica: Només 3,5º.

De el llúpol aromàtic de la regió de Saaz, a Txèquia, sorgeix aquesta genuïna cervesa d’aroma i sabor suau, amb només 3,5% d’alcohol. En aquest racó de la Bohèmia, la collita de llúpol és una eminent tradició que arriba als 1000 anys. Una tradició que ha permès protegir i mantenir inalterat l’esperit del “llúpol Saaz”. Aquest rigorós control es remunta a el segle XIV, quan l’emperador Carles IV va reconèixer la seva categoria exemplar i va prohibir tota conreu fora de la terra mare. Avui i des de l’any 1884, el Hop Grading Barn garanteix el seu origen.

Informació addicional

Pes 1 kg

Marca

Saaz

De el llúpol aromàtic de la regió de Saaz, a Txèquia, sorgeix aquesta genuïna cervesa d'aroma i sabor suau, amb només 3,5% d'alcohol. En aquest racó de la Bohèmia, la collita de llúpol és una eminent tradició que arriba als 1000 anys. Una tradició que ha permès protegir i mantenir inalterat l'esperit del "llúpol Saaz". Aquest rigorós control es remunta a el segle XIV, quan l'emperador Carles IV va reconèixer la seva categoria exemplar i va prohibir tota conreu fora de la terra mare. Avui i des de l'any 1884, el Hop Grading Barn garanteix el seu origen.