Aigua Fontboix (4x8L)

9,25 IVA inclos

Aigua Fontboix mineral natural de mineralització dèbil amb baix contingut en calci. De sabor molt suau i agradable.

4 garrafes d’aigua Fontboix de 8 litres cada una (32 litres en total)

SKU: BEM040 Categories: , ,

Descripció

Aigua Fontboix mineral natural de mineralització dèbil amb baix contingut en calci. De sabor molt suau i agradable.

Envasat després d’un procés de filtració d’aproximadament 80 anys a 3.000 metres de profunditat en les capes granítiques de parc Natural d’Aigües Tortes. En ple Pirineu Lleidatà i al costat de l’balneari de Caldes de Boí.

4 garrafes d’aigua Fontboix de 8 litres cada una (32 litres en total)

Salut

Es tracta d’una aigua de mineralització dèbil (poc residu en sec), amb un baix contingut en calci evitant així la formació de càlculs i vidres únics al ronyó. En afegit, té un alt contingut en sílice que ajuda a l’eliminació d’acumulació de greixos i residus depurant l’organisme.

Composició química (en mg / L)

Residu sec a 180º 105 mg/l
Bicarbonats (HCO3) 34,6 mg/l
Sulfats (SO4) 13,2 mg/l
Calci (Ca) 5,4 mg/l
Sodi (Na) 21,7 mg/l
Clorurs (Cl) 14,4 mg/l
Sílice (Sio) 22,0 mg/l
Magnesi (Mg) 0,5 mg/l

Conservació de l’Aigua Fontboix

Conservar en un lloc fresc i sec. Protegir de la llum solar i d’olors agressius. Per la seva seguretat no reutilitzar aquest envàs. Consumir preferentment abans de 4 anys de la data d’envasament.

Informació addicional

Pes 1000 kg

Marca

Fontboix

Aigua Fontboix - l'aigua mineral natural, emergeix en un paratge d'excepcional bellesa en ple Pirineu lleidatà. Protegida per l'entorn de l'únic Parc Nacional que existeix a Catalunya, a 1.500 metres d'altitud. Aigua Miner-Medicinal declarada d'utilitat pública el 20 de desembre de 1887. Aigua mineral natural de mineralització feble. Controlada sistemàticament pel laboratori d'anàlisi instal·lat a la mateixa planta embotelladora i per un laboratori extern independent. La deu de Fontboix és una aigua de mineralització molt dèbil pel que està especialment indicada per a dietes pobres en sodi així com per a la preparació d'aliments infantils. La seva especial ubicació i la seva excel·lent composició li confereixen un sabor suau i agradable, és definitivament un autèntic regal de la natura. L'aigua fontboix és d'origen subterrani, està protegida contra els riscos de contaminació. És bacteriològicament sana i ens aporta una composició constant en minerals i altres components ajudant-nos a millorar la nostra salut. Per tant, el consum d'aigua mineral natural és fonamental per al metabolisme i la regeneració de l'organisme, ja que facilita l'expulsió de les toxines. Un consum diari d'aigua mineral natural és l'aliat ideal per a una correcta hidratació del nostre cos.