Fontboix

Mostrant l'únic resultat

Aigua Fontboix – l’aigua mineral natural, emergeix en un paratge d’excepcional bellesa en ple Pirineu lleidatà. Protegida per l’entorn de l’únic Parc Nacional que existeix a Catalunya, a 1.500 metres d’altitud.

Aigua Miner-Medicinal declarada d’utilitat pública el 20 de desembre de 1887. Aigua mineral natural de mineralització feble. Controlada sistemàticament pel laboratori d’anàlisi instal·lat a la mateixa planta embotelladora i per un laboratori extern independent. La deu de Fontboix és una aigua de mineralització molt dèbil pel que està especialment indicada per a dietes pobres en sodi així com per a la preparació d’aliments infantils. La seva especial ubicació i la seva excel·lent composició li confereixen un sabor suau i agradable, és definitivament un autèntic regal de la natura.

L’aigua fontboix és d’origen subterrani, està protegida contra els riscos de contaminació. És bacteriològicament sana i ens aporta una composició constant en minerals i altres components ajudant-nos a millorar la nostra salut. Per tant, el consum d’aigua mineral natural és fonamental per al metabolisme i la regeneració de l’organisme, ja que facilita l’expulsió de les toxines. Un consum diari d’aigua mineral natural és l’aliat ideal per a una correcta hidratació del nostre cos.