Aigua Fontboix (1,5L x 6u)

3,85 IVA inclos

Aigua Fontboix mineral natural de mineralització dèbil amb baix contingut en calci. De sabor molt suau i agradable.

6 botelles d’Aigua Fontboix d’1,5 L

Esgotat

SKU: BEM052 Categories: , , Etiqueta:

Descripció

Aigua Fontboix mineral natural de mineralització dèbil amb baix contingut en calci. De sabor molt suau i agradable.

Envasat després d’un procés de filtració d’aproximadament 80 anys a 3.000 metres de profunditat en les capes granítiques de parc Natural d’Aigües Tortes. En ple Pirineu Lleidatà i al costat de l’balneari de Caldes de Boí.

6 botelles d’Aigua Fontboix d’1,5 L

Salut

Es tracta d’una aigua de mineralització dèbil (poc residu en sec), amb un baix contingut en calci evitant així la formació de càlculs i vidres únics al ronyó. En afegit, té un alt contingut en sílice que ajuda a l’eliminació d’acumulació de greixos i residus depurant l’organisme.

Composició química (en mg / L)

Residu sec a 180º 105 mg/l
Bicarbonats (HCO3) 34,6 mg/l
Sulfats (SO4) 13,2 mg/l
Calci (Ca) 5,4 mg/l
Sodi (Na) 21,7 mg/l
Clorurs (Cl) 14,4 mg/l
Sílice (Sio) 22,0 mg/l
Magnesi (Mg) 0,5 mg/l

Conservació de l’Aigua Fontboix

Conservar en un lloc fresc i sec. Protegir de la llum solar i d’olors agressius. Per la seva seguretat no reutilitzar aquest envàs. Consumir preferentment abans de 4 anys de la data d’envasament.

Informació addicional

Pes 1000 kg

Marca

Fontboix

Aigua Fontboix - l'aigua mineral natural, emergeix en un paratge d'excepcional bellesa en ple Pirineu lleidatà. Protegida per l'entorn de l'únic Parc Nacional que existeix a Catalunya, a 1.500 metres d'altitud. Aigua Miner-Medicinal declarada d'utilitat pública el 20 de desembre de 1887. Aigua mineral natural de mineralització feble. Controlada sistemàticament pel laboratori d'anàlisi instal·lat a la mateixa planta embotelladora i per un laboratori extern independent. La deu de Fontboix és una aigua de mineralització molt dèbil pel que està especialment indicada per a dietes pobres en sodi així com per a la preparació d'aliments infantils. La seva especial ubicació i la seva excel·lent composició li confereixen un sabor suau i agradable, és definitivament un autèntic regal de la natura. L'aigua fontboix és d'origen subterrani, està protegida contra els riscos de contaminació. És bacteriològicament sana i ens aporta una composició constant en minerals i altres components ajudant-nos a millorar la nostra salut. Per tant, el consum d'aigua mineral natural és fonamental per al metabolisme i la regeneració de l'organisme, ja que facilita l'expulsió de les toxines. Un consum diari d'aigua mineral natural és l'aliat ideal per a una correcta hidratació del nostre cos.