Aigua Font d’Or (4x8L) – Retornable

55,90 IVA inclos

L’Aigua Font d’Or aporta una excelent hidratació i ajuda a mantenir l’equilibri hídric del nostre organisme.

4 garrafes de vidre de 8L

Envàs Retornable

SKU: BEM047 Categories: , , ,

Descripció

L’Aigua Font d’Or és mil·lenària, rica, pura i saludable. Prové de l’Massís de les Guilleries. Un dels aqüífers més importants de la Península Ibérica.

Aigua Mineral Font d’Or neix del manantial del macís del Montseny-Guilleries, a 1.000 metres d’alçada. El seu contingut mineral aporta una excelent relació sodi/potasi i sodi/calci que activa els mecanismes biofisiològics per a una sana hidratació i mantenir l’equilibri hídric del nostre organisme. Aigua mil·lenària, rica, pura i saludable. Prové de l’Massís de les Guilleries. Un dels aqüífers més importants de la PenínsulaIbérica.

L’aigua brolla d’una deu natural en plena natura al Montseny-Guilleries (Girona). La seva composició és sempre la mateixa ja que s’obté d’un sol deu, a 1.000 m. d’altura.

L’aigua Font d’Or ha obtingut 6 medalles d’or de qualitat de les principals associacions i entitats espanyols que formen els professionals de sector de l’hostaleria, restauració, nutrició i la cocteleria.

4 garrafes de vidre de 8 L

Ingredients i al·lèrgens de l’Aigua Font d’Or

Residu sec 128,0 mg/l
Bicarbonats 78,8 mg/l
Sulfats 13,7 mg/l
Clorurs 8,6 mg/l
Sílice 13,9 mg/l
Calci 26,4 mg/l
Magnesi 3,2 mg/l
Sodi 9,2 mg/l

Conservació i utilització de l’Aigua Font d’Or

Consevar en lloc fresc i sec, protegit de la llum solar i exempt d’olors intensos.

Anàlisi

Absència de contaminació bacteriològica d’acord amb la legislació espanyola i europea.

Indicacions

Aigua mineral natural miner medicinal. Aigua de mineralització feble. Apta per a dietes pobres en sodi. Apta per a la preparació d’aliments infantils.

Nota de tast

Aigua de paladar fi sense regustos apreciables. La seva baixa mineralització i la seva puresa natural li confereixen subtils propietats organolèptiques.

Envàs retornable

Els envasos d’aquest producte són retornables i quan els tornis se’t abonarà el dipòsit que vas pagar per ells.

El preu de l’aigua és de 3.15€ els 8 litres.

Preu de dipòsit de l’envàs és de 5.90€ per unitat (Aquest import es retorna cada vegada).

 

Informació addicional

Pes 1 kg

Marca

Font d'or

Font d'Or és una aigua mineral natural mineromedicinal, considerada de mineralització feble. És adequada per a dietes pobres en sodi i per a la preparació d'aliments infantils. La seva baixa mineralització i la seva puresa natural li atorguen subtils propietats organolèptiques. El format en ampolles de PET amb les seves múltiples capacitats la converteixen en una aigua de consum familiar i per a totes les edats. Àmplia gamma pensada per satisfer tot tipus de necessitats i per a qualsevol moment de consum.