Lot de 3 Olis Verge Extra: Siurana, Copatge i Jaen (2L)

68,85 IVA inclos

Lot de 3 Olis Verge Extra (2L) de les millors varietats: Siurana, Cupatge i Jaen.

SKU: OLI0029 Categories: ,

Descripció

OLI D’OLIVA VERGE EXTRA D.O. SIURANA DE “PUIG”
Oli d’Oliva Verge Extra 100 % d’olives arbequines de qualitat superior. De sabor fruitat intens d’oliva, amb una sensació que recorda les fruites madures. Es perceben notes de poma, plàtan madur i ametlla, apareixen notes verdes de fulla – herba i aromes secundaris de fonoll i nous verdes. En boca, dolç i ametllat. Molt equilibrat. A través d’aquest sabor podem dir que hem après a entendre l’oli, que sabem trobar quina és la millor terra, el millor moment per a cada feina; que coneixem els processos més adequats i sabem com treure el màxim de cada oliva. Tot perquè l’Oli Siurana D. Puig es pugui gaudir en tota la seva plenitud.

OLI D’OLIVA VERGE EXTRA COPATGE
Oli obtingut al realitzar un acurat cupatge de diferents varietats d’olis d’oliva verge extra on l’arbequina és la protagonista. L’acompanyem amb hojiblanca i cornicabra, en percentatges que poden variar durant l’any segons les característiques organolèptiques de l’oli en cada moment. La varietat arbequina és una varietat autòctona de les terres catalanes i que es caracteritza per la seva suavitat i aroma. Les varietats hojiblanca i cornicabra són pròpies d’altres indrets de la geografia peninsular i es caracteritzen per la seva dolçor. Amb aquest cupatge de varietats, merament seleccionades, obtenim un oli realment especial que combina les millors característiques de cada varietat, aconseguint un oli molt compensat en aroma i sabor únic en el món.

OLI D’OLIVA VERGE EXTRA SUD
L’oli d’oliva verge extra sud, fruit obtingut d’una depurada selecció i una exigent tria d’entre les millors oliveres centenàries de la zona sud, principalment Jaen i Còrdova en el qual predomina i destaca la varietat Picual. El nostre oli destaca pel seu color verd intens. En nas té matisos de fruit de figuera, plàtan i tomàquet. En boca presenta una sensació complexa, però fresca amb intensitat mitjana de picant i amarg tant característic de la varietat. Té una gran concentració de polifenols (antioxidants naturals) que aporten un gran valor nutricional i alhora fan que aquest producte sigui el més estable que existeix.

Informació addicional

Pes 1000 kg