Vi Fino Copeo D.O. Montilla-Moriles Pata Chula “Robles” (3/4L)

5,51 IVA inclos

Vi Fino Copeo Montilla ampolla vidre 750 ml. Color caoba pàl.lid. Sabor lleugerament abocat, suau i amb molt paladar. Aromàtic, lleuger a fruits secs i acarmelat. Ideal per acompanyar tapes de pernil, formatges i olives, així com per aperitiu. També excel.lent amb fruits secs o galetes.

SKU: GE0006 Categories: , ,

Descripció

Vi Fino Copeo Montilla ampolla vidre 750 ml.Color caoba pàl.lid. Sabor lleugerament abocat, suau i amb molt paladar.Aromàtic, lleuger a fruits secs i acarmelat. Ideal per acompanyar tapes de pernil, formatges i olives, així com per aperitiu. També excel.lent amb fruits secs o galetes.

Informació addicional

Pes 1 kg

Marca

Bodega Robles

La família Robles s'ha dedicat a Montilla a l'elaboració de vins des de 1927. A finals dels anys noranta, la tercera generació pren el relleu al celler i comprèn la necessitat d'incorporar la viticultura ecològica i el treball amb llevats autòctons a la tradició del celler. A primera vista, les vinyes de Bodegues Robles tenen l'aire d'un jardí salvatge i romàntic, envaït per una capa de trebolinas, roselles, trèvol i flors silvestres, el brunzit de les abelles i altres insectes. No obstant això, no hi ha res accidental a la vinya: és el resultat d'anys d'investigació en el que el celler manté un diàleg permanent amb la Universitat i diversos centres de recerca nacionals i internacionals.