Vi negre Reserva D.O. Somontano “Señorío de Lazan”

11,45 IVA inclos

El Vi negre Reserva D.O. Somontano “Señorío de Lazan” està elaborat amb el sentiment de la història, tenint en compte que les seves varietats procedeixen de les mateixes faldilles de la Serra de la Candelera, en concret de la Muntanya de Lazán. El nom de Senyoriu de Lazán procedeix de l’Marquesat de Lazán, títol nobiliari creat per Carlos II en l’any 1688 a favor de Cayetano Rebolledo de Palafox (Senyoriu de Sales Altes i Sales Baixes, enterrat en Sales Baixa.

Esgotat

SKU: VIS004 Categories: , ,

Descripció

El vi negre Reserva D.O. Somontano “Señorío de Lazan” està elaborat amb el sentiment de la història, tenint en compte que les seves varietats procedeixen de les mateixes faldilles de la Serra de la Candelera, en concret de la Muntanya de Lazán. El nom de Senyoriu de Lazán procedeix de l’Marquesat de Lazán, títol nobiliari creat per Carlos II en l’any 1688 a favor de Cayetano Rebolledo de Palafox (Senyoriu de Sales Altes i Sales Baixes, enterrat en Sales Baixa.

Elaboració i criança
Fermentació tradicional a 28 ° C. La maceració es prolonga durant 21 dies. El vi es cria en bótes de roure americà i roure francès de torrats mitjans durant 14 mesos completant la criança amb una estada de 24 mesos en ampolla on el vi s’arrodoneix i arriba a la seva maduresa.

Tast
El vi negre Reserva D.O. Somontano “Señorío de Lazan” és intens color teula i gran percepció granat.

Nas, grosella negra, pebre, clau, cítrics o cafè expressen la seva diversitat aromàtica.

En boca és saborós, suau, ple de matisos i molt rodó.

Maridatge
Ternasco rostit, carns vermelles i formatges curats.

Graduació
13,5%

Temperatura de consum
16º

Marca

Bodega Pirineos

Bodega Prineos és fundadora de l'origen Somontano. Disposa d'un arrelament i suport social únic en Somontano gràcies a la participació de més de 200 viticultors de la cooperativa comarcal. A l'experiència d'un gran grup cellerer, i els professionals més experts de Somontano, unim un històric vinya de secà adaptat a el medi rural. Respecte pel passat. Tradició. Aposta pel futur. Innovació. Varietats foranes convivint amb varietats autòctones de gran valor enològic. Mestissatge. Els nostres vins inimitables neixen d'aquesta terra única i maduren al microclima de Somontano fins a esdevenir vins sòlids, originals i personals, fruit de l'perfecte equilibri entre les varietats foranes de raïm i les varietats autòctones, de gran valor enològic.