Bitter Kas (24u x 33cl)

27,90 IVA inclos

Bitter Kas en una beguda habitual per l’aperitiu. L’opció per als que no volen beure alcohol, però opten per una beguda a la qual la seva tonalitat rosa li dóna cert aire de còctel, amb oliva inclosa.

24 llaunes de 33 cl.

SKU: BECBKAS Categoria:

Descripció

Bitter Kas és un refresc carbonat aromatitzat amb quinina. Elaborat amb àcid cítric i sucre per mitigar una mica el gust amargant de la quinina.

Potser és l’ús de la genciana i la seva capacitat per estimular la gana el que ha convertit a Bitter Kas en una beguda habitual per l’aperitiu. L’opció per als que no volen beure alcohol, però opten per una beguda a la qual la seva tonalitat rosa li dóna cert aire de còctel, amb oliva inclosa. O rondanxa de llimona o de taronja, en el seu format més habitual.

Conservació i utilització
Protegir de la llum solar i d’olors agressius. No congelar. Conservar en un lloc net, fresc i sec. Evitar el contacte directe amb el terra.

24 llaunes de 33 cl.

Informació addicional

Pes 1 kg

Marca

Bitter Kas

Bitter Kas va néixer a Vitòria en els anys 60 i pocs anys més tardes ja s'havia convertit en la beguda sense alcohol més popular a l'hora de fer l'aperitiu. La seva tonalitat i característic sabor va anar guanyant adeptes i el refresc va triomfar a Espanya. La presentació tradicional d'aquesta beguda era amb gel incloent una oliva i una rodanxa de taronja. El seu aspecte és de color vermell amb bombolles i el seu sabor és lleugerament amarg. Aquesta beguda ja es consumia a Centreeuropa i, sobretot, a Itàlia. L'empresa Kas va importar aquesta beguda i va canviar la fórmula per adaptar-la a al mercat espanyol. Per això va comptar amb l'ajuda d'el doctor Hausmann, un farmacèutic i catedràtic de la Universitat de Barcelona i expert en plantes medicinals.