Aigua Solán de Cabras (3x5L)

8,75 IVA inclos

L’Aigua Solán de Cabras és una de les aigües més equilibrades, estables i sanes que es coneixen. De mineralització dèbil. Baixa en sodi, bicarbonatada, amb bon porcentatge de calci. Amb un ampli ventall de propietats beneficiones per la salut: problemes genitourinaris, acidès gàstrica, favoreix el trànsit intèstinal, evita les pedres al ronyó, està recomanat en persones amb hipertensió arterial.

3 garrafes de 5 litres d’aigua Solán de Cabras 

SKU: BECSC5L Categories: ,

Descripció

L’Aigua Solán de Cabras prové del manatial del Valle de Solán de Cabras, a la Serrania de Cuenca. És una de les aigües més equilibrades, estables i sanes que es coneixen. De mineralització dèbil. Baixa en sodi, bicarbonatada, amb bon porcentatge de calci. Amb un ampli ventall de propietats beneficiones per la salut: problemes genitourinaris, acidès gàstrica, favoreix el trànsit intèstinal, evita les pedres al ronyó, està recomanat en persones amb hipertensió arterial.

Són aigües de mineralització dèbil, determinades per les característiques geològiques de el terreny i de les roques de la deu de què procedeixen. Emergeixen a una temperatura de 21º de manera constant i amb un cabal constant de 5.410 litres per minut.

Solán de Cabras està classificada segons el codi alimentari espanyol com Aigua de mineralització feble, hipotermal i hipotònica Bicarbonatada càlcic litínica.
El seu baix nivell de sodi fa que l’intestí l’absorbeixi de forma ràpida, provocant una abundant diüresi beneficiosa per problemes genito-urinaris, com ara infeccions urinàries i litiasi renal.
El seu contingut en calci, al no ser excessivament alt és recomanable per a dones de mitjana edat i en la peri menopausa. i en pacients amb litiasi càlcica, ja que mai s’ha de restringir el calci.

Una aigua així només la crea la natura, procedent d’un manantial únic, en plena serrania de cuenca. Es necessiten més de 3.600 anys de filtrat per crear la equilibrada composició d’una gota de Solán de Cabras. El nostre icònica envàs protegeix a la nostra aigua de qualsevol alteració lumínica perquè la seva gust I propietats romanguin intactes i invariables.

3 garrafes de 5 litres d’aigua Solán de Cabras 

Ingredients i al·lèrgens de l’Aigua Solán de Cabras

Bicarbonat 284 mg/l
Residu sec 260 mg/l
Calci 59.4 mg/l
Magnesi 25.6 mg/l
Sulfat 21.3 mg/l
Clorur 7.4 mg/l
Sílice 7.2 mg/l
Sodi 5.1 mg/l
Potassi 1.1 mg/l
Floruros 0.2 mg/l
Relació calci-magnesi = 2.3

Condicions de conservació

Conservar en un lloc fresc, net i sec.
Protegir d’olors agressius.

Informació addicional

Pes 1 kg

Marca

Solán de Cabras

Solan de Cabras és una aigua de manantial pura I equilibrada que brolla a la Serra de Cuenca, a 950 m sobre el mar, provinent d'aigua de pluges d'altres temps. La nostra aigua de manantial neix a un enclavament privilegiat envoltat de boscos, visitat per reis I elogiat des de fa segles per les seves bondats I propietats.