Aigua Manantial de Sant Hilari (10L) – Inclòs 6 € en envàs retornable.

10,20 IVA inclos

L’aigua de Manantial de Sant Hilari és de mineralització feble.

Cooler Retornable d’Aigua del Manantial de Sant Hilari (10L). 

Retornable

SKU: bem067 Categories: , , ,

Descripció

L’Aigua mineral natural del Manantial de Sant Hilari neix al massís de les Guilleries, a més de 1.000 metres d’altitud i enmig de grans boscos d’alzines, roures, faigs, pollancres i castanyers. La deu està ubicat en un entorn protegit, en què l’aigua de la pluja s’ha filtrat per terrenys de roca granítica durant anys originant, a uns 200 metres de profunditat, una aigua molt apreciada i amb unes propietats nutricionals excepcionals.

La denominació Aigua Mineral Natural, a diferència d’altres tipus d’aigua, ens indica que la seva composició mineral és estable i que està prohibit qualsevol tipus de tractament, obtenint com a resultat una aigua 100% natural.

Extreta a 1.000 m. d’alçada, és de mineralització feble. Des de la font fins al moment de consumir-la, Manantial de Sant Hilari garanteix i preserva la qualitat i la puresa gràcies a 4 factors:

  • Filtració natural: L’aigua brolla d’una font immergida en un bloc de granit, el millor filtre natural que existeix, al cor de l’Montseny-Guilleries (Girona)
  • Control sistemàtic: L’aigua s’analitza diàriament al laboratori de la planta embotelladora.
  • Anàlisi externs: Periòdicament el laboratori independent Dr. Oliver Rodés analitza i certifica la qualitat de l’aigua.
  • Circuit segellat hermèticament: Manantial de Sant Hilari assegura la puresa de l’aigua i l’aire dins de l’ampolla gràcies a fer-ho a través d’un circuit tancat hermèticament.

Cooler Retornable d’Aigua del Manantial de Sant Hilari (10L)

Iniciativa ecològica

L’ampolla ECO10 d’aigua mineral natural de Sant Hilari permet conservar millor el medi ambient ja que és retornable. Aquest envàs exclusiu és pràctic, lleuger i manejable. A més compta amb un tap dosificador perquè el seu ús sigui més fàcil segur i higiènic. Tot això amb la incomparable aigua de Sant Hilari.

Composició de l’Aigua Manantial de Sant Hilari

Conductivitat (20ºC) 196.-micro.S/cm
Matèria Seca (180 ºC) 136.0 mg/l
Alcalinitat (T.A.) (CaCO3) 0.0 mg/l
Alcalinitat (T.A.C.) (CaCO3) 63.9 mg/l
Duresa Total (CaCO3) 81.0 mg/l
Bicarbonats (HCO3) 78.0 mg/l
Carbonats (CO3) 0.0 mg/l
Sulfats (SO4) 16.4 mg/l
Clorurs (Cl) 11.5 mg/l
Nitrats (NO3) 13.8 mg/l
Fluorurs (F) 0.3 mg/l
Nitrits (NO2) Neg. o <0.02 mg/l
Sílice (SiO2) 14.3 mg/l
Calci (Ca) 26.5 mg/l
Magnesi (Mg) 3.6 mg/l
Sodi (Na) 9.0 mg/l
Potassi (K) 1.7 mg/l

Conservació de l’Aigua Manantial de Sant Hilari

Conservar en un lloc fresc i sec, protegit de la llum solar i exempt d’olors intensos.

Retornable

L’envàs ECO10 és una iniciativa ecològica de el Grup Vichy Catalan.

Inclòs l’envàs en el preu (7€)

Informació addicional

Pes 10 kg

Marca

Manantial de Sant Hilari

A Manantial de Sant Hilari sabem que l'aigua és molt més que un líquid que ens treu la set, per aquest motiu no contemplem l'opció d'oferir una beguda de mala qualitat. Vols saber més sobre el nostre fet diferencial? Estàs buscant alguna cosa més enllà d'una font d'aigua per a la teva empresa o llar? Vols un producte de qualitat a més de el servei en si? El Aigua Mineral Natural Manantial de Sant Hilari, neix al massís de les Guilleries, a més de 1.000 metres d'altitud i enmig de grans boscos d'alzines, roures, faigs, pollancres i castanyers. La deu està ubicat en un entorn protegit, en què l'aigua de la pluja s'ha filtrat per terrenys de roca granítica durant anys originant, a uns 200 metres de profunditat, una aigua molt apreciada i amb unes propietats nutricionals excepcionals. La denominació Aigua Mineral Natural, a diferència d'altres tipus d'aigua, ens indica que la seva composició mineral és estable i que està prohibit qualsevol tipus de tractament, obtenint com a resultat una aigua 100% natural.