Aigua Veri (12x1L) – inclòs 6,30 € en envàs retornable.

17,75 IVA inclos

El seu baix contingut en sodi fa que sigui una aigua recomanada per a dietes pobres en sodi i també per a la preparació d’aliments infantils. També és apreciada per les seves propietats diürètiques i altament recomanable per a qualsevol dieta d’aprimament.

12 botelles de vidre d’Aigua de Veri d’1L

SKU: bem049 Categories: , , ,

Descripció

L’aigua de Veri prové del desgel i de les pluges de l’alt Pirineu, lluny de qualsevol agressió urbana i industrial. Al cor dels Pirineus, en plenes muntanyes de la Valle de Benasque, es troba la deu de Veri.

Brolla espontàniament, fresca i pura, a 1.235 metres d’altitud mantenint durant tot l’any una temperatura constant de 6ºC.

L’aigua procedent del desglaç i de les abundants pluges es filtra i purifica a través de formacions rocoses granítiques i allà reposa llargament, s’enriqueix lentament amb les sals minerals i els oligoelements propis del subsòl pirinenc. Aquest procés natural permet obtenir una aigua mineral natural equilibrada, pura, cristal·lina, amb un sabor únic i d’extremada qualitat.

Per la seva puresa i per la seva composició privilegiada, l’Aigua de Veri va ser declarada aigua minero-medicinal l’any 1969. El seu baix contingut en sodi fa que sigui una aigua recomanada per a dietes pobres en sodi i també per a la preparació d’aliments infantils. També és apreciada per les seves propietats diürètiques i altament recomanable per a qualsevol dieta d’aprimament.

És una aigua mineral natural d’equilibrada composició, destacant per ser la de menor contingut en sodi de mercat. Per això, Veri és reconeguda i recomanada, amb freqüència, per la classe mèdica com a ingredient indispensable en les dietes baixes en sodi (sal comuna), l’alimentació infantil i la preparació de biberons per a lactants.

12 botelles de vidre d’Aigua de Veri d’1L

Composició de l’Aigua de Veri

MANANTIAL VERI 1 (mg/L)

Residu sec 203
Calci 71,3
Sodi 0,79
Magnesi 1,9
Bicarbonats 198
Sulfats 15,7
Clorurs 1,9

MANANTIAL VERI 5 (mg/L)

Residu sec 111
Calci 30,9
Sodi 0,5
Magnesi 9,2
Bicarbonats 135
Sulfats 3,6
Clorurs 0,4

Condicions de conservació i ús

Mantenir en un lloc fresc, fosc i sec.

Et recomanem que sempre llegeixis les etiquetes, advertències i instruccions de l’embalatge del producte abans d’utilitzar-lo o consumir-lo, ja que podràs trobar informació més detallada i actualitzada sobre el mateix.

Retornable

Aquest producte té un evàs retornable de vidre inclós en el preu.

Informació addicional

Pes 10 kg

Marca

Veri

L’aigua de Veri prové del desgel i de les pluges de l’alt Pirineu, lluny de qualsevol agressió urbana i industrial. Brolla espontàniament, fresca i pura, a 1.235 metres d’altitud. La nostra aigua es filtra de manera natural a través de formacions rocoses calcàries. D’aquesta manera, s’enriqueix lentament amb les sals minerals i els oligoelements propis del subsol pirinenc. Per la seva puresa i per la seva composició privilegiada, l’Aigua de Veri va ser declarada aigua mineromedicinal l’any 1969. El seu baix contingut en sodi fa que sigui una aigua recomanada per a dietes pobres en sodi i també per a la preparació d’aliments infantils.