Aigua de Bronchales (6x2L)

3,65 IVA inclos

Aigua de Bronchales és una aigua molt singular per la seva composició mineral. És de mineralització molt feble, amb només 35 mg/l de residu sec.

Pack de 6 ampolles de 2L

SKU: BEM042 Categories: , ,

Descripció

Aigua de Bronchales és una aigua molt singular per la seva composició mineral. És de mineralització molt feble, amb només 35 mg/l de residu sec.

Les aigües de mineralització molt feble són especials per les condicions geològiques que requereixen de la natura. Aigua de Bronchales neix a 1.720 m d’altitud a la Serra d’Albarracín, en un singular aqüífer de quarsites roses.

Per la seva composició, és una aigua d’excel·lent sabor i paladar, molt saludable, molt diürètica i adequada per preparar aliments infantils i dietes pobres en sodi. També és molt beneficiosa per a l’organisme:

  • Pot ser molt diürètica.
  • Gran poder d’hidratació.
  • Excel·lent per a les dietes pobres en sodi.
  • Molt adequada per a la preparació d’aliments infantils.

Aigua de Bronchales és una aigua molt singular per la seva composició mineral. És de mineralització molt feble, amb només 35mg/l de residu sec.

Pack de 6 ampolles de 2L.

Característiques

Les aigües de mineralització molt feble són molt apreciades ja que són molt rares i difícils de trobar en la naturalesa, ja que requereixen unes condicions geològiques molt especials. Bronchales neix a 1.720 m d’altitud a la Serra d’Albarracín, en un singular aqüífer de quarsites roses.

Origen de l’Aigua de Bronchales

Aigua de Bronchales és un Aigua Mineral Natural de mineralització molt feble. La deu es troba en un paratge totalment protegit, a 1.720m d’altitud al cor de la Serra d’Albarracín.

Bronchales està situat al sud-oest de la província de Terol, és una de les zones més elevades de el Sistema Ibèric i està formada per un sistema orogràfic on s’assenta una de les principals divisòries d’aigües de la Península, ja que aquí neixen alguns dels seus rius més importants: el Tajo, el Guadalaviar / Túria, el Jiloca, el Cabriel i molts altres.

Aquests paratges ja van ser ocupats per l’home prehistòric, conservant importants mostres d’art rupestre, declarades Patrimoni de la Humanitat per la Unesco el 1998.

Informació addicional

Pes 1 kg

Marca

Bronchales

Aigua de Bronchales prové del sud-oest de la província de Terol, és una de les zones més elevades de el Sistema Ibèric i està formada per un sistema orogràfic on s'assenta una de les principals divisòries d'aigües de la Península, ja que aquí neixen alguns dels seus rius més importants: el Tajo, el Guadalaviar / Túria, el Jiloca, el Cabriel i molts altres. Aquests paratges ja van ser ocupats per l'home prehistòric, de el qual es conserven importants mostres d'art rupestre declarades Patrimoni de la Humanitat per la Unesco el 1998. El nostre deu està situat a 1.720 ma la Serra d'Albarracín, protegit per un espai natural de bosc. Protecció del nostre ecosistema A més, ens responsabilitzem de mantenir un perfecte equilibri de l'aqüífer, respectant la seva capacitat de regeneració hídrica natural.