Aigua Rocallaura (4u. de 6×1,5L)

43,95 IVA inclos

L’Aigua de Rocallaura és famosa per la seva capacitat de facilitar l’eliminació de les “pedres” i la sorra tant del ronyó com de les vies urinàries. També se li atribueix l’eliminació d’úrea de la sang i l’alleujament de la psoriasis o artritis reumàtica. L’Aigua de Rocallaura té un PH alcalí. La presència de Liti i Estrònci en la seva composició la fa una aigua única al món.

SKU: BEM046 Categories: , ,

Descripció

L’Aigua de Rocallaura és famosa per la seva capacitat de facilitar l’eliminació de les pedres i la sorra tant del ronyó com de les vies urinàries. També se li atribueix l’eliminació d’úrea de la sang i l’alleujament de la psoriasis o artritis reumàtica. L’Aigua de Rocallaura té un PH alcalí. La presència de Liti i Estrònci en la seva composició la fa una aigua única al món.

El Manantial de l’aigua situat a Rocallaura, Terme Municipal de Vallbona de les Monges, a la comarca de l’Urgell,  dins l’entitat supracomarcal de la Vall del Riucorb. A una hora i mitja de Barcelona i a uns cinquanta minuts de Lleida i Tarragona, a les afores de Rocallaura  a cent metres del Balneari de Rocallaura i a uns quatre-cents de l’Antic Balneari de Rocallaura.

Abans de la comercialització, ja era coneguda per les seves propietats minero-medicinals pel saber popular.

L’Aigua de Rocallaura és especialment diürètica, fet que fa que sigui altament recomanada en les dietes i règims d’aprimament.

Sorgeix a 13º que és la temperatura a la qual es recomana beure-per apreciar el seu sabor en tota la seva qualitat. El seu alt contingut en bicarbonat la fa molt digestiva i una excel·lent aigua de taula, de sabor agradable i suau, un bon complement per a qualsevol menjar.

Beure’n habitualment actua de forma eficaç amb un fort caràcter preventiu.

4 Packs de 6 unitats d’Aigua Rocallaura d’1,5L

Informació addicional

Pes 1000 kg

Marca

Aigua de Rocallaura

L'Aigua de Rocallaura es va fer famosa per la seva capacitat de facilitar l'eliminació de les "pedres" i les "arenilles" tant del ronyó com de les vies urinàries. També se li atribueix la eliminació d'úrea de la sang i l'alleujament de la psoriasis o artritis reumàtica. L'Aigua de Rocallaura té un PH alcalí La presència de Liti i Estrònci en la seva composició la fa una aigua única al món.