Arròs Extra Nomen (1kg)

2,20 IVA inclos

Arròs Extra “Nomen” (1kg)

Esgotat

SKU: co128 Categories: ,

Descripció

L’Arròs Extra Nomen és ideal per preparar delicioses i sanes receptes. Reconegut per la seva qualitat i sabor únic, és un producte d’una qualitat excepcional.

De qualitat excepcional i sabor únic, és molt apreciat per elaborar receptes mediterrànies tradicionals.

El seu tradicional i acurat procés de producció li confereix una cocció homogènia perfecta per a paelles, guisats, arrossos caldosos o arrossos secs.

Una de les qualitats culinàries més destacades és que absorbeix els sabors dels aliments que acompanya, com carns i peixos.

El tradicional i acurat procés de producció li confereix una cocció homogènia, evita que els grans alliberin el midó abans d’hora i que l’arròs es desfaci.

Avalats per més de 150 anys de tradició arrossera, la nostra gamma de productes d’arròs es distingeix per la seva extraordinària qualitat i sabor. Són arrossos 100%, sense additius ni al·lèrgens, amb un procés de producció respectuós amb l’entorn i molt valorats per xefs de prestigi internacional per elaborar des de receptes mediterrànies com paelles, arrossos caldosos o arrossos secs fins als plats més creatius i exòtics.

Arròs Extra Nomen (1kg)

Ingredients d’Arròs Extra Nomen

Arròs semillarg

Condicions de conservació

Ha d’estar emmagatzemat en un lloc fresc i sec, airejat, a l’abric de la humitat, i no exposat a la llum directa del sol, ni a altes temperatures.

Forma d’ús

Posar al foc 2 parts de brou o aigua i quan comenci a bullir incorporar una part d’arròs Nomen extra. Deixar coure durant 16 minuts per obtenir un arròs caldós i 18 minuts per a un arròs sec.

Informació addicional

Pes 1 kg

Marca

Nomen

A Nomen ens distingim per la qualitat del nostre arròs i dels productes elaborats amb arròs. Consulteu la gamma més àmplia d'arrossos de el món. És un privilegi excepcional conrear els camps de el Parc Natural de Delta de l'Ebre, un espai protegit on es respira l'essència arrossera d'anys i anys de tradició. La seva extensió de gairebé 22.000 hectàrees permet recollir 120 milions de quilos d'arròs en closca que acabaran convertint-se en 70 milions de quilos de l'arròs blanc més apreciat pels consumidors i de les varietats Bahia i Bomba. Un lloc on, a l'abril, el temps sembla que s'atura cada vegada que l'aigua torna a inundar els camps de cultiu fins que comença la sembra. Una festa de colors i brillantors que culmina a mitjans de setembre donant pas a la gran festa de la recollida. Un cicle que dóna fe de l'estima per aquesta terra i per un cultiu respectuós amb el medi ambient, que aconsegueix l'harmonia perfecta entre l'explotació agrària i els valors naturals d'un Parc únic al món.