Mongeta de Ganxet “El Masove” (1Kg)

12,95 IVA inclos

Mongeta Ganxet bossa 1 kilo. Mongeta blanca molt fina al paladar, genuina de Catalunya.T é forma plana semblant a un ronyó. De tamany mitjà.

SKU: CO35 Categories: ,

Descripció

Mongeta Ganxet bossa 1 kilo. Mongeta blanca molt fina al paladar, genuina de Catalunya. Té forma plana semblant a un ronyó. De tamany mitjà.

Com coure les mongetes:

La nit anterior les posem en remull amb aigua mineral freda. Posem suficient aigua perquè les cobreixi, hem de pensar que les mongetes creix.
L’endemà posem aigua nova a la cassola, un grapat de sal i les posem a foc baix. El fet de fer coure a foc baix i la sal, es per evitar que es separi la pell de la mongeta.
Quan trenquin a bullir, veurem que es fa una mica de bromera, l´anirem treien amb una cullera.
Afegim espècies al gust: llorer, ceba, clau.. (opcional).
Deixem coure durant 1 hora 30 minuts aproximadament a foc lent, intentant evitar que bullin a foc fort, perquè no es trenquin les mongetes.
Es important no remenar la cassola, sinó sacsejar-la. Ja que les mongetes del ganxet son fràgils i hem d’intentar no trencar-les.

Informació addicional

Pes 1 kg

Marca

El Masove

El Masove ofereix productes de la màxima qualitat, destacant els vins, olis, caves i licors procedents de collita pròpia, espectant els més alts nivells de qualitat i oferint un producte natural i mediterrani que satisfarà els paladars més exigents.