Ametlles Torrades (250g)

8,25 IVA inclos

Les ametlles torrades són un dels fruits secs més nutritius, tenen un sabor delicat i dolç, i contenen infinitat de propietats beneficioses per al nostre organisme.

250g d’Ametlles Torrades

Esgotat

SKU: CO28 Categories: ,

Descripció

Les ametlles torrades són un dels fruits secs més nutritius, tenen un sabor delicat i dolç, i contenen infinitat de propietats beneficioses per al nostre organisme. Entre les seves bondats destaca que ajuden a enfortir els ossos, el cabell, la pell i són bones per al cor, per això la Federació espanyola de cor recomana el seu consum.

Són riques en fibres, proteïnes, vitamines B i E, greixos saludables, ferro, calci, fòsfor… Berenar ametlles o prendre-les a mig matí pot ajudar a mantenir uns nivells saludables de colesterol; a més, contenen més fibra que qualsevol altre fruit sec.

La seva aportació en hidrats de carboni (9,3%) no és molt significativa, però ens ofereixen energia per afrontar la jornada més exigent. resulta interessant quan es té en compte que la major part d’aquests glúcids són d’absorció lenta.

L’ametlla posseeix un índex glucèmic baix i és tolerada pels diabètics.

La característica més destacable d’aquest aliment és la seva riquesa en greix. El 54% del pes de l’ametlla seca es deu al seu contingut en àcids grassos, el tipus respon a el patró més saludable: el 65% són monoinsaturats, com les de l’oli d’oliva, el 26% poliinsaturats i només una petita part (menys de l’10%) són greixos saturats.

Pel seu alt contingut de fòsfor i magnesi, les ametlles ens ajuden a tenir unes dents i ossos forts. També tenen cura els nostres músculs, combaten l’ansietat, la irritabilitat i afavoreixen un bon descans, evitant l’insomni. A més, pel seu contingut en calci les ametlles prevenen l’osteoporosi.

Una altra virtut de l’ametlla és el seu poder antioxidant. Bona part d’aquest efecte es deu a la vitamina E. Es tracta d’una vitamina liposoluble capaç d’inhibir l’oxidació dels greixos.

La potència antioxidant de l’ametlla també es veu afavorida pel seu contingut en flavonoides com la quercetina, un antiinflamatori utilitzat com a suplement en el tractament natural de les al·lèrgies.

250g d’Ametlles Torrades

Informació addicional

Pes 1 kg

Marca

El Masove

El Masove ofereix productes de la màxima qualitat, destacant els vins, olis, caves i licors procedents de collita pròpia, espectant els més alts nivells de qualitat i oferint un producte natural i mediterrani que satisfarà els paladars més exigents.