Gota de Oro

No s'ha trobat cap producte que coincideixi amb la selecció.

Gota de Oro, va néixer durant la dècada dels 80 de la mà d’un equip expert en el sector oleícola amb un clar objectiu: Fer del seu projecte una realitat de negoci present en els mercats internacionals més competitius.

Per aconseguir-van buscar els recursos i personal humà capaços d’oferir la màxima qualitat en els seus productes, cuidant el mínim detall. Des de la selecció de la millor matèria primera, passant per la preparació de les instal·lacions tecnològiques més avançades. I acabant per optimitzar els sistema d’emmagatzematge i envasat de tots i cadascun dels productes per obtenir així, un producte gourmet.

Actualment, més de 20 anys després que aquesta iniciativa es tirés endavant, Gota de Oro té presència en els mercats més consolidats i de major competitivitat de el sector a nivell internacional.

Les bases d’aquesta evolució han estat comptar amb un equip humà eficaç, que s’esforça dia a dia per treure el millor de si mateix, l’esperit de superació i, finalment, la visió de mercat i voluntat de creixement.