Gerblé

No s'ha trobat cap producte que coincideixi amb la selecció.

Gaudint amb naturalitat des de 1928.

Germe D’Ble, GER-ble
El 1928, un enginyer agrícola de Lió va aconseguir per primera vegada estabilitzar el germen de blat conservant totes les seves propietats nutricionals. Aquest descobriment va donar nom a Gerblé: la primera marca que aconseguia acostar tots els beneficis de l’germen de blat, de l’Germe de blé, a l’alimentació diària.

OH, LA LA!
De la mà de Diététique et Santé, actual Nutrition & Santé, el 1972 vam arribar a les principals botigues i supermercats de França. Però no va ser fins a 1988 quan la nostra àmplia gamma de productes, protagonitzada per les nostres saboroses i nutritives galetes, es van donar a conèixer a Espanya.

MOLT MÉS QUE GALETES
Amb els anys Gerblé s’ha convertit en molt més que galetes. Com a resultat d’un procés d’innovació i millora constant, hem renovat i ampliat els nostres productes. Avui també som begudes vegetals, productes sense gluten, sense sucres afegits i alimentació ecològica.

Gerblé, LA NATURALITAT al teu gust
A l’hora de cuidar-se i sentir-se bé, gaudir és un must. I com sabem que no hi ha una sola manera de fer-ho, cada dia ens assegurem oferir-te el millor perquè tu ho preparis i combinis al teu gust. I és que si alguna cosa no ha canviat en Gerblé és que seguim fent que cadascun dels nostres productes sigui tan deliciós i nutritiu com les nostres primeres galetes.