Conde de Siruela

S'estan mostrant 2 resultats

conde de siruela

Conde de Siruela té origen de fa molt temps, on la família Fruits Villar ha estat vinculada a les vinyes i al món del vi, però va ser a principis de segle XX quan aquesta vinculació s’intensifica començant una marxa empresarial pel vi, contractant i venent vi de la regió de Toro a nivell local

Amb aquest esperit emprenedor i pioner, ens anticipem a les Denominacions d’Origen, i vam crear el 1920 un celler a Toro, la nostra primera celler. Temps després i amb la mateixa iniciativa i vocació de progrés i renovació, construïm, el 1960, un altre celler a Cigales.

En tot aquest temps hem tractat de crear i cuidar el producte que sortia de cadascuna d’elles, el vi, tractant de marcar en ell la nostra personal manera d’entendre-ho.

Arribat el moment de la consolidació de les Denominacions d’Origen la família Fruits Villar adquireix el 1988 un celler a Ribera d’el Duero, Cellers Santa Eulàlia.

En un afany per abastar les diferents denominacions que ofereix Castella i Lleó, sense deixar per això de produir també grans vins de vinyes pròpies no acollits a denominació d’origen alguna, Cellers Fruits Villar comença el 1990 a comercialitzar vins de la DO Roda.

Amb això hem estat capaços de crear els nostres vins en quatre de les nou zones de qualitat reconegudes al mapa vinícola de Castella i Lleó.